Wintertuin luifels

Het wintertuinscherm VERANDA systeem is voorzien van een doekspansysteem dat de doekspanning ook op grote oppervlakken op peil houdt. De constructie-elementen van het rolluik (cassette, geleidingen, onderbalk) zijn gemaakt van geëxtrudeerd aluminium en gepoedercoat, waardoor de ondergrond wordt beschermd tegen de invloed van UV-straling en andere atmosferische factoren. Hierdoor kan het product zowel binnen als buiten het gebouw worden gebruikt. VERANDA is uitsluitend verkrijgbaar met elektrische bediening.

Horizontale luifels

Horizontale luifels zijn een uitstekende keuze voor diegenen die zowel functionaliteit als esthetische aantrekkingskracht willen combineren in hun buiten- of binnenruimtes. Deze luifels bieden superieure bescherming tegen de zon, verminderen hitte en verblinding, waardoor uw woon- of commerciële ruimtes comfortabeler en energiezuiniger worden. Ze kunnen in verschillende omgevingen worden gebruikt, zoals patio's, terrassen en zelfs ramen. Bekijk meer:

Horizontale luifels

Wintertuin luifels

Kenmerken van wintertuinluifels VERANDA

Wintertuinluifels VERANDA zijn een type dakluifel. Ze beschermen tegen de zon dakramen, lichtdoorlatende daken, wintertuinen en allerlei glazen bijgebouwen, die bedekt zijn met een vlak of hellend oppervlak.

Wintertuinkamers zijn een zeer goede manier om extra ruimte voor ontspanning te verkrijgen, waardoor het huis soepel met de tuin wordt verbonden. Deze ruimte is niet alleen een extra plek om te ontspannen, maar ook een effectieve architectonische procedure waarmee u het hele jaar door een originele en groene plek kunt creëren. Tijdens de koude maanden missen we heel vaak het weelderige groen van de lente. De glazen wintertuin kan een oase van vegetatie en ontspanning zijn. Daarnaast kun je er ook meer exotische planten in kweken.

Vanwege de beglazing moet een dergelijke ruimte echter zorgvuldig worden beschermd tegen de zon. Terwijl het in de winter aangenaam warm is, wordt de binnentemperatuur in het late voorjaar en de zomer ondraaglijk. Zo'n plek kan niet op een kas lijken. Per veronderstelling is het bedoeld als ontspanning en het kan er niet warm in zijn. De ideale oplossing is het gebruik van textielrolgordijnen van Veranda, die het gehele dakoppervlak effectief verduisteren en er tegelijkertijd zeer stijlvol en esthetisch uitzien. Veranda textielzonwering wordt gebruikt om grote en vlakke oppervlakken (horizontaal en diagonaal) te verduisteren. Veranda op het dak

Kenmerken van Verandaluifels

Het buitenzonwering Veranda beschermt het dakoppervlak en zorgt voor een aangename temperatuur in de kamer. In serres worden vaak airconditioningunits geïnstalleerd en een dergelijk zonnescherm vermindert het verbruik van airconditioning en dus de energiekosten.

Energiebesparing is dan ook één van de belangrijkste voordelen van de Verandaluifels. De interieurs van het type wintertuin zijn zeer indrukwekkend - zowel van buiten als van binnen gezien. Ze hebben echter wel airconditioning nodig, vooral als de zomers door de klimaatverandering erg heet worden en de hoge temperaturen tot laat op de dag aanhouden.
in de herfst. De horizontale dakbedekking beschermt effectief tegen oververhitting en vermindert zo de noodzaak om de airconditioning te starten.

Een zeer belangrijk voordeel is ook de hoge kwaliteit en functionaliteit van de verandazonweringen. Structurele elementen zoals: de cassette, geleiders en de onderbalk zijn gemaakt van geëxtrudeerd aluminium en gepoedercoat, waardoor hun oppervlak beschermd is tegen de schadelijke effecten van UV-straling en de gevolgen van factoren zoals regen of wind. Dit resulteert in een langdurig behoud van de esthetiek van de afdekking. De stof zelf wordt ook gekenmerkt door een hoge kwaliteit die de duurzaamheid garandeert, en een speciaal spansysteem zorgt ervoor dat de stof op vlakke en schuine oppervlakken kan werken.

De Veranda-luifel is een combinatie van effectieve zonwering van glazen ruimtes met een eenvoudige en esthetische structuur. glazen daksysteem

Soorten

Veranda-luifels die in de Knall-winkel worden aangeboden, kunnen binnen en buiten wintertuinen worden geïnstalleerd; de bediening is puur elektrisch. Het product is voorzien van speciale aluminium montagebeugels waardoor een snelle en eenvoudige montage mogelijk is.

Luifels kunnen grote oppervlakken van glazen daken bedekken, modulaire installatie is ook mogelijk. Het ingebouwde doekspansysteem behoudt zelfs bij een groot oppervlak zijn spanning, waardoor het ontwikkelde zonnescherm zijn esthetiek niet verliest. De cassette staat horizontaal, maar het systeem werkt onder elke hellingshoek. De gehele structuur is gemaakt van hoogwaardig aluminium, bestand tegen weersomstandigheden, en het kleurenpalet van de stoffen is uitgebreid. Hiermee kunt u de afdekking kiezen volgens de kleur van de gevel (als de luifel buiten wordt geïnstalleerd) of volgens de stijl van het decor (als de luifel binnen wordt geïnstalleerd), en zo een smaakvolle uitstraling van het gebouw of interieur behouden.

Het product is voorzien van de mogelijkheid om gebruik te maken van weerautomatisering waarmee u de hoeveelheid invallend licht kunt regelen.

Extra informatie

Hoe te meten
Verandazonweringen worden gebruikt ter bescherming van glazen daken, dakramen etc. Ze worden in specifieke maten geproduceerd. U kunt ze echter modulair combineren en zo het betreffende oppervlak bedekken.

Hoe je een kleur kiest
Verandazonweringen worden bijvoorbeeld toegepast in zogenaamde wintertuinen, waarvan de glazen daken effectief tegen de zon moeten worden beschermd. Vanwege de functie die ze moeten vervullen, wordt hun kleur zo gekozen dat ze harmoniëren met zowel de kleur van de gevel van het gebouw als de stijl van het interieur van de kamer, die moeten beschermen tegen de zon.

Hoe te monteren
Omdat veranda-zonweringen glazen oppervlakken bedekken, kunt u de installatie ervan beter door een professioneel bedrijf laten uitvoeren. Voor zelfmontage-instructies gaat u naar het tabblad Montage-instructies op onze site.

Hoe schoon te maken
Verandaluifels zijn een specifiek type afdekkingen die zijn ontworpen om glazen daken af te dekken die aan de binnen- of buitenzijde zijn geïnstalleerd. Vanwege het schoonhouden ervan kun je beter een bedrijf inschakelen dat er professioneel mee omgaat.