Houten jaloezieën

Ontdek het geheim van perfecte interieurs: op maat gemaakte houten jaloezieën die van uw huis een paradijs maken! met latten 25 mm, 50 mm breed

Houten jaloezieën 25 mm

Welkom in de wereld van elegantie en comfort met onze exclusieve collectie houten jaloezieën van 25 mm. Op maat gemaakt en afgestemd op uw individuele behoeften, zijn deze houten binnenzonwering de essentie van luxe en functionaliteit. Of u nu op zoek bent naar afdekkingen die het karakter van uw huis versterken of een beetje privacy wilt toevoegen zonder natuurlijk licht te verliezen, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Bestel vandaag nog en ervaar de uitzonderlijke kwaliteit die online winkel Knall biedt! Bekijk meer:

Houten jaloezieën 25 mm , Houten jaloezieën 50 mm , Houten jaloezieën voor

Houten jaloezieën 50 mm

Open voor elegantie geïntegreerd met nauwkeurige functionaliteit met onze op maat gemaakte houten jaloezieën van 50 mm breed. Moderne houten jaloezieën zijn gemaakt van componenten van uitstekende kwaliteit en vormen het hoogtepunt van technische precisie en esthetische harmonie, waardoor een effectief beheer van licht en privacy wordt gegarandeerd.

Houten jaloezieën voor...

Van klassieke arrangementen in de woonkamer, via functionele oplossingen voor op kantoor tot unieke ontwerpen voor de school: onze houten jaloezieën zijn de perfecte keuze voor elk interieur. Bent u op zoek naar een stijlvolle en praktische ruimteoplossing? Onze houten jaloezieën bieden comfort en privacy met behoud van een hoge esthetische standaard. Bent u van plan om de uitstraling van uw eetkamer te vernieuwen? Wij bieden een breed scala aan kleuren en afwerkingen die warmte en elegantie aan het interieur toevoegen.

Houten jaloezieën

Kenmerken van houten jaloezieën

Dankzij de collectie van een breed kleurengamma domineren ze de meest modieuze stijlen van interieurdecoraties - Scandinavisch, Scandi Boho of New Nordic. Houten jaloezieën op maat zijn een uniek element dat het karakter van het interieur bepaalt. Ze verschillen van imitatiehouten jaloezieën in een reeks adjectieven: kwaliteit, kleur, service en in hun efficiënte thermische isolatie. Momenteel worden grote ramen ontworpen, zowel in eengezinswoningen als in stadswoningen, dus ze moeten zorgvuldig worden gescreend, vaak passen alleen op maat gemaakte blinde oplossingen en kunnen ze worden geïnstalleerd en onderhouden. De raamruimte moet niet alleen harmoniëren met de kleuren van de hele kamer, maar ook heel vakkundig de eigentijdse stijl benadrukken en aanvullen.

op maat gemaakte houten jaloezieën

Kenmerken van houten jaloezieën

Naast de smaakvolle uitstraling en het feit dat ze praktisch zijn, zijn houten jaloezieën van goede kwaliteit op maat ook zeer effectief in het beschermen van het interieur tegen zonlicht en warmte.

De esthetische functies van onze jaloezieëncollectie zijn gebaseerd op de kleuren en hoogwaardige materialen die bij de productie zijn gebruikt. Ons hoogwaardige hout is verkrijgbaar in verschillende tinten en dankzij de geverfde afwerkingen heeft het een breed kleurengamma. Door dit type jaloezieën te kiezen, kunt u kiezen voor een lichtere kleur zoals wit (vaak gekozen voor witte ramen) of donkere tinten kiezen, hier gaat de kleurenpaletcollectie zelfs tot zwart.

Het materiaal echt hout is heel universeel en past mooi bij de interieurs waarin verschillende kleuraccenten zitten: wit, beige, grijs, maar ook intenser, bv. groen, blauw, grafiet of zwart. Het is echter noodzakelijk om na te gaan welk kleurenpalet er bestaat in bepaalde productgroepen van houten jaloezieën (type lamellen). Esthetiek is ook van toepassing op de kwaliteit van de afwerking, dankzij de uitstekende service van onze medewerkers kunt u er zeker van zijn dat onze donkerhouten jaloezieën tegen de laagste prijzen geen problemen zullen veroorzaken en gemakkelijk te onderhouden zijn, inclusief reiniging.

Bescherming tegen zonlicht hangt samen met de lamellen. Er zijn drie verschillende breedtes van onze lamellengordijnen voor ramen: 25 mm, 50 mm of 65 mm. Alle breedtematen worden identiek bediend met een eenvoudig koordmechanisme. De lamellen kunnen volledig naar boven worden getrokken en laten zo het glas zien. Nadat houten rolgordijnen zijn neergelaten, wordt de mate van lichttoevoer en de invalshoek geregeld door de positie van de lamellen te veranderen. Houten jaloezieën hebben nog een ander belangrijk kenmerk: vanwege het materiaal waarvan ze zijn gemaakt, zijn de lamellen dikker dan bij standaard pvc-jaloezieën en daarom bieden ze, indien bedekt, niet alleen schaduw, maar ook koelere temperaturen. De breedte van de lamellen is van invloed op de grootte van het venster waarin de afdekking kan verschijnen. Voor kleinere beglazingen wordt een breedte van 25 mm aanbevolen, zodat het rolluik niet te zwaar en te groot lijkt. Grotere beglazingen kunnen worden afgedekt met lamellen van 50 mm en 65 mm breed, die mooi passen bij grote beglazingen.

houten jaloezieën riemladder

Jaloezieën van echt en imitatiehout en hun uiterlijk

Het voordeel van een houten jaloezie is ook dat het er niet alleen van binnenuit heel decoratief uitziet, maar ook van buitenaf, en zo het uiterlijk van de huisgevel siert. Nieuw zijn houten jaloezieën van 65 mm breed. Bredere lamellen betekenen dat wanneer we de jaloezieën in de open stand zetten, er meer ruimte tussen de lamellen is en er dus meer licht in het interieur komt. Hun voordeel is ongetwijfeld een compacter ontwerp - in opgevouwen toestand (opgetrokken) nemen ze minder ruimte in doordat de lamellen breder zijn, waardoor je er minder van nodig hebt. Door het kleinere volume kunnen de houten jaloezieën toegepast worden bij een lage raamdorpel, wat met de kleinere lamelbreedtes vaak niet mogelijk was. De verscheidenheid aan breedtes is van invloed op het gewicht van de jaloezieën en dus op de servicemethode en montage. Jaloezieën met lamellen van 25 mm breed kunnen aan de muur en het plafond worden gemonteerd, maar ook aan het kozijn. Door het gebruik van zijadergeleiders wordt het lelijke effect van de uit het glas stekende stroken tijdens montage aan het raamkozijn voorkomen. Jaloezieën met bredere lamellen (50 mm en 65 mm) worden op hun beurt aanbevolen voor wand- of plafondmontage.

kleur houten jaloezieën

Extra informatie

Hoe te meten
Geef bij het plaatsen van een bestelling op onze website de afmetingen van de bestelde houten jaloezieën door. Ga hiervoor naar het tabblad Meting. Er zijn nauwkeurige instructies om houten jaloezieën correct op te meten en het risico op fouten te vermijden.

Hoe te monteren
U kunt jaloezieën nl zelf monteren - de instructies vindt u in de montagehandleiding. Lamellen van deze breedte zijn vooral bedoeld voor grotere ramen; ze passen beter in ruimere interieurs. In dit geval kan het geheel behoorlijk zwaar zijn, omdat hun lamellen dikker zijn dan aluminium jaloezieën. Daarom is het de moeite waard om bij een groter product te overwegen om de montage uit te besteden aan specialisten.


Zijn houten jaloezieën ecologisch?

Veel bedrijven bieden houten jaloezieën aan van een gecertificeerde, duurzame bron, waardoor ze milieuvriendelijke opties zijn.

Kan ik zelf houten jaloezieën plaatsen?

Als je over basisvaardigheden voor doe-het-zelf beschikt, zou het installeren van houten jaloezieën geen probleem moeten zijn. Er worden veel kits geleverd met stapsgewijze instructies.

Wat zijn de verschillen tussen houten jaloezieën en jaloezieën van andere materialen?

Houten weerstanden bieden een natuurlijke, warme uitstraling en zijn vaak duurzaam dan hun synthetische tegenhangers. Ze zijn echter meestal duurder en zijn mogelijk niet geschikt voor ruimtes met een hoge weerstand.

Zijn houten actuatoren effectief?

Hout heeft natuurlijke geïsoleerde eigenschappen, die kunnen helpen een kamer warm te houden, maar over het algemeen zijn de verschillen in energie-efficiëntie vergeleken met andere materialen minimaal.

Wat zijn de voor- en nadelen van houten jaloezieën?

Voordelen zijn onder meer esthetiek, duurzaamheid en natuurlijk karakter. Nadelen kunnen zijn: hogere kosten en beperkingen bij gebruik in omgevingen met hoge hoge.

Zijn houten risicoën bestand tegen beschadigingen?

Hout is een duurzaam materiaal, maar het is niet bestand tegen sterke stoten of krassen. Een goede verzorging en zorgvuldig gebruik zijn essentieel om ze in goede staat te houden.

Welke bedieningsmechanismen zijn er beschikbaar voor houten jaloezieën?

De bediening kan handmatig zijn, met behulp van snaren, automatisch, dankzij elektrische mechanismen of zelfs geïntegreerd met smart home-systemen.