Raamzonwering FAKRO

Luifels VMZ/VMB zijn ontworpen voor verticaal houtwerk.

De buitenzonwering beschermt optimaal tegen oververhitting en biedt tegelijkertijd doorkijk naar buiten. Fakro buitenzonwering reflecteert zonnestralen voordat ze het glas bereiken en beschermt zo tegen warmteophoping op zonnige dagen, verlicht de ogen en beschermt tegen de schadelijke effecten van sterk gereflecteerd licht, wat vooral belangrijk is bij het werken met computers. Kies uw luifelsysteem:

Huis luifels

Esthetisch aantrekkelijk en functioneel superieur: huiszonwering is van onschatbare waarde in hedendaagse oplossingen voor raamdecoratie. Deze innovatieve bekledingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een optimale mix van schaduw, privacy en energie-efficiëntie. Geavanceerde UV-bestendige coatings zorgen voor kleurechtheid en een lange levensduur, waardoor niet alleen de stof, maar ook de binneninrichting wordt beschermd tegen aantasting door de zon. Gemotoriseerde opties, naadloos geïntegreerd met smart home-systemen, verhogen het gebruikersgemak en maken realtime aanpassingen mogelijk via mobiele apps of spraakopdrachten. Gesteund door robuuste techniek en nauwgezet vakmanschap, zijn zonneschermen niet alleen een architecturale verfraaiing, maar een strategische investering die de levensstijl verrijkt en tegelijkertijd de waarde van onroerend goed verhoogt. Bekijk meer:

Huis luifels

Raamzonwering FAKRO

VMZ voortenten op maat

VMZ zonweringen zijn bedoeld voor verticaal schrijnwerk. Ze worden buiten geïnstalleerd in ramen en deuren (terras en balkon) van PVC, aluminium of hout. Luifels beschermen het interieur van de kamer tegen overmatige opwarming en zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de lichtintensiteit, waardoor het comfort van de mensen die in de kamer verblijven wordt verbeterd. Raamzonwering op maat

kenmerk:

  • Energiebesparende VM-buitenzonwering Vermindert het energieverbruik in airconditioningapparaten en vermindert zo de CO2-uitstoot naar het milieu. De buitenzonwering op zonne-energie verbruikt geen elektriciteit van het lichtnet, maar wordt gevoed door een batterij die wordt opgeladen met zonlicht
  • De inval van natuurlijk licht Vensters met zonneschermen laten in tegenstelling tot externe rolluiken natuurlijk licht naar binnen stromen . Luifels laten voldoende licht door om geen extra verlichting te gebruiken.
  • Zicht naar buiten en zorgen voor privacy Uitgetrokken luifels zorgen voor zicht naar buiten. We kunnen de omgeving vrij observeren en tegelijkertijd een gevoel van privacy bieden door het interieur te beschermen tegen waarnemers van buitenaf.
  • Ergonomie verbeteren Een neergelaten luifel verbetert de ergonomische omstandigheden op de werkplek. Het zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de lichtintensiteit, biedt onze ogen visueel comfort en beschermt ze tegen de schadelijke effecten van reflecties, vooral bij het werken met een computer. In kamers met een uitgetrokken buitenzonwering worden de ogen niet vermoeid zoals in een kamer zonder zonwering, waar de lichtintensiteit zeer ongelijk verdeeld is.
  • Bescherming tegen schadelijke uv-straling De buitenzonwering vermindert het binnendringen van schadelijke uv-straling in de ruimte. Wanneer de luifel naar beneden is getrokken, helpt het om objecten en materialen in het interieur te beschermen tegen schadelijke UV-straling, die verkleuring veroorzaakt.
  • Bescherming tegen insecten De gesloten elektrische zonwering op het verticale raam vervult naast bescherming tegen opwarming van de ruimte ook de functie horren . Bij geopend raam beschermt de uitrolbare luifel het interieur tegen insecten.

De VMZ buitenzonwering is gemaakt van een duurzame, weerbestendige stof van glasvezel gecoat met PVC. Het doek wordt met een motor op een as gerold en in een cassette van aluminium profielen geplaatst die op het raam of de buitenbekleding is gemonteerd. Een ritsband is ingebed in de randen van de stof, die de juiste spanning tussen de geleiders behoudt en voorkomt dat de stof uit de geleiders valt. Een dergelijke combinatie van stof en profiel verhoogt de weerstand tegen wind en voorkomt dat insecten het interieur binnendringen. Deze oplossing is bestand tegen windsnelheden tot 120 km/u en zijwind tot 220 km/u.

Luifelprofielen en buitenzonwering zijn verkrijgbaar in drie kleuren (wit, grijs en bruin). Op aanvraag in elke gewenste kleur uit het RAL-palet. U kunt kiezen uit 16 soorten materialen: (6 met 10% speling, 2 met 1% speling en 8 met 6% speling). FAKRO elektrische zonneschermen

Extra informatie

Hoe te meten
Het opgeven van de maat van de raamzonwering is noodzakelijk bij het plaatsen van de bestelling. Om het goed te kunnen doen, hebben we een speciaal tabblad gemaakt; alle benodigde tips staan op het meettabblad.

Hoe kies je een kleur
Raamzonwering wordt op verticale ramen aan de buitenzijde gemonteerd. Hun kleur moet daarom worden afgestemd op de kleur van de gevel en/of kozijnen. Dit zorgt voor een harmonieuze en esthetische uitstraling van het hele gebouw. Buitenomslagen moeten mooi passen in de algehele stijl zonder het effect van bijvoorbeeld kleuraccenten.

Hoe te monteren
De montage-instructies voor raamzonwering vindt u in Montage-instructies. In het geval van de buitenschilden moet de installatie van de watro echter worden toevertrouwd aan een professioneel team. Vooral bij het bestellen van grotere of grotere voortenten.

Hoe schoon te maken
Het is ook de moeite waard om het schoonmaken van raamzonwering toe te vertrouwen aan een team van professionals, vooral omdat ze vaak de ramen op de eerste verdieping bedekken. Bij zelfstandig schoonmaken wordt meestal een hogedrukreiniger gebruikt, die het vuil grondig kan verwijderen.