Terras luifels

Onze terrasoverkappingen bieden een uitstekende bescherming tegen de zon op grote horizontale vlakken zoals terrassen, patio's, balkons of buitenrestaurants. Kies uw buitenzonweringsysteem:

kies de soort

Terras luifels

Terras luifels

De voordelen van terrasoverkappingen nl met halve cassette: Bescherming tegen oververhitting - binnen, tuin, balkon en terras. Het uitgeklapte zonweringdoek zorgt voor schaduw. Zo blijft het interieur van het huis ook ter plaatse schaduwrijk; dankzij onze terrasoverkappingen is het er koel en aangenaam. Onze tuinoverkapping is dankzij de elektrische aandrijving ook vanuit huis eenvoudig te bedienen. Door de montage van de buitenzonluifel kunt u comfortabel genieten van het mooie zomerweer. Aangezien terrasschermen voor alle weersomstandigheden die te koop zijn in de online winkel van Knall op maat worden gemaakt, bijvoorbeeld met een breedte van 3 m, 4 m, 5 m of 6 m, kunnen ze boven ramen, balkons in een flat of terrassen worden geïnstalleerd. Tuinschermen op maat worden ook vaak gebruikt in restaurants of cafés, of als tuinoverkapping.

Terrassenmarkisen nach Maß

Zonlicht - het creëren van een schaduw buiten betekent niet donker binnen. Het huis/appartement is aangenaam donker en koel, maar zonder dat je het kunstlicht hoeft aan te doen, en als je een bewolkte dag hebt, maken onze intrekbare terrasoverkappingen het lichter. Natuurlijk licht laat ons beter functioneren en heeft geen negatief effect op het gezichtsvermogen. Door de luifel met frame van staalblend kunt u er tijdens zonnige dagen van genieten zonder dat u last heeft van onaangename warmte.

Ontspanning - rust in de middag en in het weekend. Het luifelmateriaal is geweldig om overal schaduw te creëren. Een middagje met een boek of met vrienden is het gezelligst als we zorgen voor een aangename temperatuur op een warme dag. De lente en zomer is een tijd waarin je zoveel mogelijk tijd buiten wilt doorbrengen. De heersende hitte kan je zeer effectief en snel verweren. Dankzij de goedkope luifels voor terrasoverkapping zit u zonder hindernissen in een aangename schaduw. En dankzij de hoogwaardige constructie van onze terrasoverkappingen uk en wind uit luifel voor huis, is het materiaal strak en wordt het niet gestoord door windvlagen.

Als het om luifelaccessoires gaat, is het heel gebruikelijk dat onze klanten elektrische luifels kopen met een noodoprolfunctie. Zo'n luifel kan handmatig worden ingetrokken bij stroomuitval. Om dit te doen, hebben we een accessoire nodig, genaamd noodretractiekruk. Hierdoor hoeven we ons geen zorgen te maken dat onze voortent nat wordt als er geen stroom is, en kunnen we nog steeds het terras uitrollen.

Intrekbare luifels

Esthetiek - terrasoverkappingen stoffen zijn bestand tegen vervaging, zodat ze hun esthetiek van terrasoverkappingen niet verliezen onder invloed van zonlicht. De kleuren van de materialen zijn zeer divers; altijd in strepen. De ontwerpen van spanbanden zijn heel verschillend - van zachtere gewrichten, zoals crème en beige, tot meer expressieve, zoals rood. Combinaties van moderne zwarte, grijze of witte stoffen zijn ook mogelijk. De stoffen zijn tot op zekere hoogte ook regenbestendig, zeker als het gaat om regenluifels met waterdicht materiaal. Het mag niet ongevouwen worden achtergelaten bij hevige regenval, maar een zachte, korte regenbui zal het niet schaden. Het materiaal moet droog zijn voordat het wordt opgerold.

Kassettenmarkisen

Veel mensen vragen waar ze een luifel voor huis kunnen kopen? Het antwoord is simpel - Knall online shop! Terrasoverkappingen die via de online winkel van Knall zijn gekocht, worden vervaardigd volgens de individuele afmetingen die door de klant zijn opgegeven, de kosten van de bestelling zijn afhankelijk van de aangegeven maat en het type luifelmodel. De prijslijst verschijnt bij bestelling aan de linkerkant van de pagina - de prijs van een terrasoverkapping is afhankelijk van de maat en het bestelde model. Voor vastbesloten klanten moedigen we hen aan om contact met ons op te nemen via ons e-mailadres dat te vinden is in het tabblad 'contact' dat altijd bovenaan onze website staat. Onze prijzen voor terrasoverkappingen kunt u ook vinden op het tabblad producten.

Breite Terrassenmarkisen

Extra informatie

Hoe te meten
De instructie die het opmeten van de te bereiden terrasoverkappingen vergemakkelijkt, is beschikbaar op het tabblad Meten. Het zelf uitvoeren van een dergelijke meting zou geen problemen moeten opleveren, en het voordeel is dat het een luifel is die bij uitstek geschikt is voor het terras en het daarom zeer goed afdekt.

Hoe kies je een kleur
De terrasoverkappingen vormen een soort overkapping over het terras. Hun materiaal kan glad zijn of versierd met karakteristieke decoratieve strepen. De keuze hangt af van de kleur van de gevel. Soms hangt het ook af van de stijl van het huis. In modernere ontwerpen hebben luifels een uniforme kleur die harmonieert met de gevel. Aan de andere kant, bijvoorbeeld in huizen op percelen in de buurt van de stad, worden meer kleurrijke luifels gebruikt, versierd met strepen.

Hoe te monteren
De montage-instructies van de producten vindt u op het tabblad Montage-instructies. De montage wordt vergemakkelijkt door het gebruik van een steunbalk. Bij grotere luifels kun je de montage van de luifel vanwege het gewicht echter beter overlaten aan een professioneel bedrijf.