Terras luifels

Onze terrasoverkappingen bieden een uitstekende bescherming tegen de zon op grote horizontale vlakken zoals terrassen, patio's, balkons of buitenrestaurants. Kies uw buitenzonweringsysteem:

Tuin luifels

Tuinluifels zijn een voortreffelijke mix van vorm en functie en dienen zowel als een esthetische toevoeging als een functionele verbetering van uw buitenruimte. Ze zijn vervaardigd met precisietechniek en maken gebruik van hoogwaardige, UV-bestendige stoffen gecombineerd met robuuste frames van roestvrij aluminium. Tuinluifels zijn een welsprekend bewijs van de verfijning die de moderne textielwetenschap en constructief ontwerp te bieden hebben. Innovatieve technologieën, zoals tefloncoatings, worden gebruikt om waterafstotendheid en antimicrobiële eigenschappen te garanderen, waardoor tuinluifels niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook buitengewoon duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Op het gebied van raambekleding belichamen tuinzonweringen de essentie van het buitenleven, waarbij ze de tuinervaring naar een hoger niveau tillen door optimale schaduw, thermisch comfort en een extra laag architectonische finesse te bieden.

Tuin luifels

Terras luifels

Terraszonweringen

De voordelen van het gebruik van terrasoverkappingen uk met halve cassette: Bescherming tegen oververhitting - binnen, tuin, balkon en terras. Door het uitgevouwen zonweringdoek ontstaat er een schaduwplek. Zo blijft het interieur van het huis ter plaatse ook in de schaduw; dankzij onze terrasoverkappingen is het er koel en aangenaam. Dankzij de elektrische aandrijving is onze tuinoverkapping zelfs vanuit de woning eenvoudig te bedienen. Door de montage van de outsunny zonneluifel kunt u comfortabel genieten van het mooie zomerweer. Omdat terrasoverkappingen voor alle weersomstandigheden die in de online winkel van Knall te koop zijn, op maat worden gemaakt, bijvoorbeeld door een breedte van 3 m, 4 m, 5 m of 6 m te kiezen, kunnen ze boven ramen, boven balkons in een appartement of boven terrassen worden geïnstalleerd. Ook in restaurants of cafés of als tuinoverkapping worden op maat gemaakte tuinluifels vaak toegepast.

Terrasoverkappingen op maat

Zonlicht - het creëren van een schaduw buiten betekent niet dat het binnen donker is. Het huis/appartement is aangenaam donker en koel, maar zonder dat u het kunstlicht hoeft aan te doen. En als het bewolkt is, zorgen onze uitschuifbare terrasschermen voor meer licht. Natuurlijk licht zorgt ervoor dat we beter functioneren en heeft geen negatief effect op het gezichtsvermogen. Dankzij het zonnescherm met stalen blendframe kunt u tijdens zonnige dagen genieten zonder een onaangenaam warmtegevoel.

Ontspanning - rust in de middag en in het weekend. Het luifelmateriaal zorgt ervoor dat u overal schaduw kunt creëren. Een middagje met een boek of met vrienden is het prettigst als we op een warme dag zorgen voor een aangename temperatuur. De lente en de zomer zijn een tijd waarin je zoveel mogelijk tijd buiten wilt doorbrengen. De heersende hitte kan u zeer effectief en snel verweren. Dankzij de goedkope luifels voor terrasoverkapping kunt u zonder obstakels heerlijk in de schaduw ontspannen. En dankzij de hoogwaardige constructie van onze terrasoverkappingen en windschermen voor huis ligt het materiaal strak en wordt het niet verstoord door windstoten.

Als het om luifelaccessoires gaat, is het heel gebruikelijk dat onze klanten elektrische luifels met noodoprolfunctie kopen. Een dergelijke luifel kan handmatig worden ingetrokken als er stroomuitval is. Hiervoor hebben we een accessoire nodig, de zogenaamde noodintrekkruk. Hierdoor hoeven we niet bang te zijn dat onze voortent nat wordt als er geen stroom is, en kunnen we toch het terras uitrollen.

Uittrekbare luifels

Esthetiek - stoffen voor terrasoverkappingen zijn bestand tegen vervaging, zodat ze hun esthetiek van terrasoverkappingen niet verliezen onder invloed van zonlicht. De kleuren van de materialen zijn zeer divers; altijd in strepen. De ontwerpen van spanbanden zijn heel verschillend: van zachtere verbindingen, zoals crème en beige, tot meer expressieve verbindingen, zoals rood. Ook combinaties van moderne zwarte, grijze of witte stoffen zijn mogelijk. De stoffen zijn tot op zekere hoogte ook regendicht, vooral als het gaat om regenschermen met waterdicht materiaal. Bij hevige regenval mag hij niet uitgeklapt blijven, maar een zachte, korte regenbui kan hem geen kwaad doen. Het materiaal moet droog zijn voordat het wordt opgerold.

Cassetteluifel

Veel mensen vragen waar ze een luifel voor thuis kunnen kopen? Het antwoord is simpel: Knall online shop! Terrasoverkappingen gekocht via de Knall online winkel worden vervaardigd volgens de individuele afmetingen die door de klant zijn opgegeven, de kosten van de bestelling zijn afhankelijk van de aangegeven maat en het type van het luifelmodel. Bij het bestellen verschijnt aan de linkerkant van de pagina de prijslijst; de prijs van een terrasoverkapping is afhankelijk van het bestelde formaat en model. Voor vastberaden klanten moedigen we hen aan om contact met ons op te nemen via ons e-mailadres dat u kunt vinden op het tabblad 'contact' dat altijd bovenaan onze website staat. Onze terrasoverkapping prijzen vindt u ook onder het producttabblad.

brede luifel

Extra informatie

Hoe te meten
De instructie die het opmeten van de te bereiden terrasoverkappingen vergemakkelijkt, vindt u op het tabblad Meten. Het zelf uitvoeren van een dergelijke meting zou geen problemen moeten opleveren, en het voordeel dat het oplevert is dat een zonnescherm bij uitstek geschikt is voor het terras en het daarom zeer goed afdekt.

Hoe je een kleur kiest
De terrasoverkappingen vormen een soort overkapping over het terras. Hun materiaal kan glad zijn of versierd met karakteristieke decoratieve strepen. De keuze hangt af van de kleur van de gevel. Soms hangt het ook af van de stijl van het huis. In modernere ontwerpen hebben luifels een uniforme kleur, passend bij de gevel. Aan de andere kant worden bijvoorbeeld in huizen gelegen op percelen in de buurt van de stad meer kleurrijke luifels gebruikt, versierd met strepen.

Hoe te monteren
De montage-instructies van de producten vindt u op het tabblad Montage-instructies. De montage wordt vergemakkelijkt door het gebruik van een steunbalk. Bij grotere luifels kunt u de montage van de luifel vanwege het gewicht echter beter aan een professioneel bedrijf overlaten.