Over ons

Gecertificeerde online winkel

Het SSL-certificaat garandeert de veiligheid van de gegevens van onze klanten. De gegevens worden gecodeerd met een speciale bitsleutel die maximale bescherming biedt.

Professioneel advies

Wij zijn een langdurige en ervaren verkoper van zonwering, wij garanderen professionele service en advies in elke fase van de bestelling.

Efficiënte klacht

Bij klachten proberen wij uw zaak altijd zo soepel mogelijk te laten verlopen en voor u succesvol af te ronden.

Veilige betalingen

De knall store maakt gebruik van de veiligste betaalmethoden, onze partners zijn bedrijven zoals Visa, Mastercard, Paypal.

Min. Garantie 2 jaar

Voor producten die in onze winkel zijn gekocht, geldt een garantieperiode van twee jaar.

Vele betalingsmogelijkheden, ook onder rembours

Wij voeren bestellingen uit met betaling bij levering. Deze betaalmethode is beschikbaar voor producten tot 2400 mm (240 cm) breed.

Kwaliteit gegarandeerd

Ons bedrijf is een gewaardeerd en onderscheidend merk in de raamaccessoiresbranche, ons doel is voortdurende ontwikkeling en verbetering van de kwaliteit van onze producten en het niveau van klantenservice. De uiting van het "Recognition Certifcate" certificaat door het Polish Business Network in Londen is een uitdrukking van het voldoen aan onze hoogste normen.

Betrouwbare verkoper

Wij zijn directe distributeur van raamrolgordijnsystemen, luifels, plisségordijnen, dakrolgordijnen en raamaccessoires van de grootste gerenommeerde fabrikanten. Wij werken alleen met de beste! De jaloezieën die wij aanbieden voldoen aan de hoogste wereldnormen, ze worden alleen in Europese fabrieken geproduceerd.

20 jaar op de markt

Wij zijn een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring in de zonweringbranche. Door een strenge kwaliteitscontrole en onze ruime ervaring garanderen wij precisie. Onze samenwerking met gerenommeerde merken zoals FAKRO, VELUX en SOMFY garandeert de hoogste kwaliteit van goederen voor onze klanten.