Over ons

Gecertificeerde online winkel

Het SSL-certificaat garandeert de veiligheid van de gegevens van onze klanten. De gegevens worden versleuteld met een speciale bitsleutel die maximale bescherming biedt.

Gratis vervoer

Als de waarde van de bestelling hoger is dan GBP 190 en de betaling wordt gedaan via bankoverschrijving, zijn de verzendkosten GRATIS

Professioneel advies

Wij zijn een langdurige en ervaren verkoper van jaloezieën, wij garanderen professionele service en advies in elke fase van de bestelling.

Efficiënte klacht

Bij klachten proberen wij uw zaak altijd zo goed mogelijk te laten verlopen en voor u tot een goed einde te brengen.

Veilige betalingen

De knall-winkel gebruikt de meest veilige betaalmethoden, onze partners zijn bedrijven zoals Visa, Mastercard, Paypal.

min. Garantie 2 jaar

Voor producten die in onze winkel zijn gekocht, geldt een garantieperiode van twee jaar

Vele vormen van betaling, waaronder rembours

Wij voeren bestellingen uit onder rembours. Deze betaalmethode is beschikbaar voor producten tot 2400 mm (240 cm) breed.

Kwaliteit gegarandeerd

Ons bedrijf is een gewaardeerd en onderscheidend merk in de raamaccessoires-industrie, ons doel is continue verbetering en verbetering van de kwaliteit van onze producten en het niveau van klantenservice. De uitdrukking van het "Erkenningscertificaat"-certificaat door het Polish Business Network in Londen is een uitdrukking van het voldoen aan onze hoogste normen.

Betrouwbare verkoper

Wij zijn direct distributeur van raamrolgordijnsystemen, markiezen, plisségordijnen, dakrolgordijnen en raamaccessoires van de grootste gerenommeerde fabrikanten. Wij werken alleen met de beste! De jaloezieën die wij aanbieden voldoen aan de hoogste wereldnormen, ze worden alleen geproduceerd in Europese fabrieken.

20 jaar op de markt

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de raamdecoratiebranche. Onze samenwerking met merken als FAKRO, VELUX of SOMFY is voor onze klanten altijd een garantie dat precisie, strenge kwaliteitscontrole en jarenlange ervaring gegarandeerd zijn.