Bamboe jaloezieën

Hoogwaardige op maat gemaakte bamboe jaloezieën voorzien van lamellen in de breedtes: 25mm i 50mm

kies de soort

Bamboe jaloezieën

Kenmerken van bamboe jaloezieën

Bamboe hoezen aangeboden in de Knall-winkel zijn verkrijgbaar in twee varianten, verschillend in de breedte van de lamellen: 25 mm en 50 mm. De eerste is zo licht dat hij niet alleen aan de muur en het plafond kan worden gemonteerd, maar ook aan het raamkozijn. Jaloezieën met 50 mm brede lamellen zijn merkbaar zwaarder. Met dit in gedachten mogen ze alleen aan de muur of het plafond worden bevestigd.

De lamellen van het Knall bamboe rolgordijn worden geproduceerd door smalle lamellen van natuurlijk hout, verkregen uit kwaliteitsbamboe, met elkaar te verbinden. Dit maakt ze ongelooflijk dun en licht. Dit vertaalt zich niet alleen in installatiegemak, maar ook in een niet-opdringerige uitstraling - in opgerolde positie nemen de jaloezieën weinig ruimte in beslag en trekken ze dus niet de aandacht naar zich toe.

Een laag gewicht hoeft niet synoniem te zijn met delicatesse en gevoeligheid voor beschadigingen. Bamboe is een extreem harde houtsoort, nog harder dan eiken! U kunt dus verwachten dat een goed onderhouden hoes jarenlang zijn schoonheid en functionaliteit behoudt.

Het is goed om te vermelden dat bamboehout wordt gekenmerkt door zijn lage statische elektriciteit en daardoor minder stof aantrekt. Dit vertaalt zich in het feit dat het schoonhouden van bamboe jaloezieën helemaal geen probleem is. Deze unieke eigenschap maakt bamboe jaloezieën ook aanbevolen voor mensen met allergieën.

żaluzje Drewiane Drbinka Taśmowa

Bamboehout is een natuurlijk materiaal, wat betekent dat het, om zijn hoge esthetische waarden te behouden, met speciale zorg moet worden behandeld. Gelukkig zijn bamboe jaloezieën een van de minst lastige om ze schoon te houden, op voorwaarde dat de gebruiker ze regelmatig schoonmaakt. Om uw natuurlijk rolgordijn stofvrij te houden, moet u het verwijderen met een zachte, droge of licht vochtige doek (denk eraan om de lamellen na het schoonmaken af te drogen). U kunt hiervoor ook een bezem met zachte haren gebruiken. Het is de moeite waard om speciale voorbereidingen te gebruiken die bedoeld zijn voor deze houtsoort, die de jaloezieën niet alleen een mooie glans geven, maar ze ook beschermen tegen ongunstige factoren. Een breed scala aan kleuren en een uniek ontwerp van bamboehout - deze twee kenmerken zorgen ervoor dat bamboe jaloezieën gemakkelijk in bijna elke kamer passen. De nieuwe resultaten zullen je huis een natuurlijker gevoel geven: Bamboe jaloezieën zien er prachtig uit in de woonkamer, maar er zijn geen contra-indicaties voordat je het in de slaapkamer, keuken of zelfs badkamer installeert. Je hoeft alleen nog maar de juiste kleur te kiezen. Wanneer u voor uzelf een variant van bamboe jaloezieën kiest, is het de moeite waard om deze aan te passen aan de grootte van de ramen. Bij kleine raamoppervlakken werken jaloezieën met lamellen met een breedte van 25 mm het beste. De grotere variant, 50 millimeter, staat mooi tegen de achtergrond van grote ramen.

żaluzje Drewiane kleur

Bamboe en houten jaloezieën

Verschillen bamboe jaloezieën alleen in de gebruikte grondstof van traditionele houten modellen? Welnee. Aanzienlijke verschillen zijn ook te zien in de individuele kenmerken van beide varianten. Modellen van bamboe zijn duidelijk lichter dan varianten van inlands hout. Hun lamellen zijn dunner, waardoor ze in opgevouwen toestand aanzienlijk minder ruimte innemen. Deze eigenschap betekent ook dat de lichttransmissie iets hoger zal zijn en de thermische isolatie lager. Hierdoor is de bamboe variant het meest geschikt voor woonkamers, maar in nachtkamers gebruiken is helemaal geen slecht idee. Hun voordeel is het unieke ontwerp, het resultaat van hun unieke productieproces.

Extra informatie

Hoe te meten
Speciaal voor onze klanten hebben we gedetailleerde instructies opgesteld voor het inmeten van jaloezieën. Je vindt het in het tabblad Meten. Dankzij de daar geplaatste tips kan iedereen zelf een nauwkeurige meting doen. Hierdoor kan bamboe rolgordijn aangepast worden aan alle ramen, ook die met afwijkende afmetingen. Gelieve afmetingen door te geven bij bestelling.

Hoe kies je een kleur
Ons aanbod omvat bamboe jaloezieën in een breed scala aan kleuren. Alle klanten kunnen kiezen uit lichte en donkere varianten en er zijn ook stijlvolle wit-, grijs- en zwarttinten. De gekozen kleur moet overeenkomen met de stilistische conventie van het interieur waarin de hoes wordt geïnstalleerd. Kleuren kunnen op een harmoniserende manier worden gekozen, maar niets staat een stijlvol contrast in de weg door schijnbaar tegenstrijdige kleuren naast elkaar te plaatsen.

Hoe te monteren
Een beetje handmatige vaardigheden is voldoende om de installatie van bamboe jaloezieën zelf aan te pakken. Gedetailleerde instructies zijn opgenomen in de montage-instructies voor het tabblad.

Hoe schoon te maken
Om ervoor te zorgen dat alle leden van het huishouden kunnen genieten van het esthetische uiterlijk van onze bamboe jaloezieën, moeten ze goed worden verzorgd. Van tijd tot tijd dient u de lamellen stofvrij te maken, bij voorkeur met een zachte, droge doek. Gebruik een onderhoudsproduct voor bamboehout om het materiaal te beschermen tegen schadelijke factoren. Er zijn geen contra-indicaties tegen het afvegen van de hoes met een vochtige doek, maar vergeet in dit geval niet om elke strip grondig af te drogen.