Scherm Jaloezieën

Screen Blinds op maat gemaakt met Magic screen rolgordijnen stof ZIP of STANDARD

Magische rolgordijnen

Rolgordijnen met magische schermen onthullen het toonbeeld van technologisch vernuft en esthetische verfijning en herdefiniëren de voorhoede van raambekleding. Deze avant-garde jaloezieën zijn samengesteld uit ingewikkeld geweven polyesterdraden omhuld door een PVC-coating en bieden een ongeëvenaarde balans tussen lichtfiltratie en privacy. Bekijk al onze horren:

Magische rolgordijnen

Scherm Jaloezieën

Schermtype rolluiken

Schermbuitenzonwering is een van de modernste oplossingen in de groep buitenafdekkingen. Innovatie is gebaseerd op de materialen die in het productieproces worden gebruikt. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren kunt u kiezen voor een hoes zonder doorschijning, maar u kunt ook kiezen voor een hoes waarbij het rolluikpantser de zonnestralen niet volledig blokkeert. Tot nu toe verduisterden externe jaloezieën het interieur volledig en was er geen keus om licht door dit soort afdekkingen te laten passeren. De screen-rolgordijnen zijn gemaakt van een speciaal hoogwaardig materiaal dat lijkt op fijn gaas. Het materiaal dat het raamoppervlak zelf bedekt, is een combinatie van glasvezels en PVC-kunststof. De profielen zijn gemaakt van aluminiumplaat van de hoogste kwaliteit. Het innovatieve materiaal van het pantser heeft een meetbare invloed op het comfort van het verblijf in de kamers terwijl de zonwering omlaag is. In de eerste plaats vormt het screen-rolgordijn, net als bij elke aan de buitenkant gemonteerde afdekking, een barrière tegen de zon en voorkomt het direct contact van de zonnestralen met het glas. Hierdoor wordt het ook wel "thermisch scherm" genoemd. Tegelijkertijd verduistert het scherm het interieur niet volledig dankzij het pantsergaas. U kunt gebruik maken van het daglicht zonder dat u kunstlicht nodig heeft. Dit is vooral belangrijk als u met een computer werkt of tv kijkt - zelfs en zwak zonlicht is niet zo schadelijk voor het menselijk oog. Daarom zijn horrolluiken niet alleen perfect in woonhuizen, maar ook in kantoorgebouwen.

Rolluiken op maat

Functionaliteit van externe schermrolluiken

De functionaliteit van de screenrolluiken hangt nauw samen met het hoogwaardige materiaal waaruit ze zijn vervaardigd. Door de kleine openingen blokkeert het rolluik in neergelaten toestand het natuurlijke licht niet, maar biedt het toch een uitstekende bescherming tegen verwarming. Tegelijkertijd heeft het scherm als extern schild ook de eigenschap om te voorkomen dat warmte uit het gebouw ontsnapt. Als het buiten koud wordt, verliest het gebouw de meeste warmte via de ramen; een barrière in de vorm van een rolluik vermindert warmteverliezen en beïnvloedt zo de economie van het gebouw. Daarom worden dit type rolluiken gretig toegepast bij de moderne bouw van energiezuinige woningen. Met de schermen kunt u profiteren van natuurlijk licht, wat het comfort van het verblijf in de kamers beïnvloedt nadat u deze heeft verlaten. Daarnaast fungeert het rolluiknet ook als klamboe. Het openen van de ramen veroorzaakt geen ongewenste insecten in huis of op kantoor. Met het rolgordijn naar beneden kun je de ramen open laten en het licht aandoen als het buiten donker wordt, zonder bang te hoeven zijn dat dit hinderlijke insecten zal aantrekken. Het gaas biedt bovendien een goede bescherming tegen stof en vuil. Vuilafzetting op meubels of andere apparatuur dringt niet naar binnen. Hierdoor zijn ze makkelijker af te stemmen op de uitstraling van de gevel. Hierdoor wordt de woning of het kantoorgebouw gekenmerkt door een esthetische uitstraling en ‘harmonie’ met de omgeving.

horren voor verticale ramen

Installatie van externe schermrolluiken

Schermrolluiken kunnen niet alleen worden geïnstalleerd in huizen die in aanbouw zijn, maar ook in huizen die al in gebruik zijn. Dit moet worden toevertrouwd aan een professioneel team. De schermrolluiken worden automatisch aangestuurd; In de Knall winkel bieden wij Selve motoren en gerenommeerde Somfy aandrijvingen aan. Ook kunt u automatische schemersensoren, tijdsturing of een met domotica geïntegreerd besturingssysteem (smart homes) installeren. Horren zijn te bedienen met een afstandsbediening of een schakelaar. Ook is het mogelijk om rolluiken in groepen te combineren en een aandrijving te installeren voorzien van een obstakeldetectiesensor. Schermrolluiken zijn verkrijgbaar in twee groepen: HEROAL STANDARD en HEROAL ZIP. HEROAL STANDARD is een klassiek buitenscreen-rolgordijn. Het wordt verondersteld in een gebouw in de bouwfase of in een bestaand gebouw. Het gaas laat licht door; het fungeert tevens als klamboe en vormt een barrière tegen stof en vuil. Gefabriceerd volgens de maat die is opgegeven bij de bestelling; het kan ook worden aangepast aan grote beglazingen. HEROAL ZIP is de PREMIUM-versie van screenrolluiken. Hun karakteristieke kenmerk zijn zijgeleiders die in de stof zijn geïntegreerd. De ritssluitingtechnologie zorgt voor de perfecte spanning van het rolluik; Tegelijkertijd is dit type scherm zeer goed bestand tegen windstoten - tot 145 km/u. In beide groepen kun je kiezen uit verschillende kleurvarianten.
Aanvullende informatie:
Instructies voor het opmeten van ramen bij het bestellen van screenrolgordijnen vindt u in het tabblad meten. Hoe een kleur kiezen - De kleuren van buitenrolgordijnen, inclusief screenrolgordijnen, moeten worden afgestemd op de kleur van de gevel van het gebouw. De indeling van het kleurenpalet is zo samengesteld dat het mogelijk is om de kleur van zowel het gaas als de accessoires goed af te stemmen op het gebouwontwerp. Hoe te monteren - De installatie van screenrolluiken in een nieuw gebouw kan worden uitgevoerd door een extern bedrijf of door de koper. De instructies vind je in de montagehandleiding.