Privacybeleid

Privacybeleid

Verantwoordelijke voor gegevensverwerking:

KNAL LTD

Bedankt voor uw interesse in onze online winkel De bescherming van uw privacy is erg belangrijk voor ons Hieronder informeren we u in detail over de verwerking van uw gegevens.

1. Gegevenstoegang en hosting

U kunt onze website bezoeken zonder persoonlijke informatie te verstrekken Elke keer dat een webpagina wordt opgeroepen, slaat de webserver automatisch een zogenaamd serverlogbestand op, dat bijvoorbeeld de naam van het bestand, het IP-adres, de datum en tijd bevat van download, het aantal transmissies Data en de aanvragende provider (toegangsgegevens) en documenteert de download.

Deze toegangsgegevens worden alleen geëvalueerd om een probleemloze werking van de site te garanderen en om ons aanbod te verbeteren. Overeenkomstig art. 6 lid 1 zin 1 lit. f DSGVO om onze legitieme belangen, die domineren in het kader van een belangenafweging, te behouden bij de juiste presentatie van ons aanbod. Alle toegangsgegevens worden uiterlijk zeven dagen na het einde van het sitebezoek verwijderd.

Hostingdiensten geleverd door een derde partij

Als onderdeel van een externe verwerking namens ons leverancier Levert website-hosting- en weergaveservices Alle gegevens die worden verzameld als onderdeel van het gebruik van deze website of in formulieren die in de online winkel worden gepresenteerd, zoals hieronder beschreven, worden op zijn servers verwerkt.

De dienstverlener is gevestigd in een land van de Europese Unie of de Europese Economische Ruimte.

2. Gegevens verzamelen en gebruiken om contracten uit te voeren, contact op te nemen en een klantaccount te openen

Wij verzamelen persoonlijke gegevens als u ons deze informatie vrijwillig verstrekt als onderdeel van uw bestelling of door contact met ons op te nemen (bijvoorbeeld via het contactformulier of e-mail). Verplichte velden zijn gemarkeerd omdat we de gegevens nodig hebben om het contract of uw contact te verwerken en u de bestelling of het contact niet kunt verzenden zonder hun specificaties. De verzamelde gegevens worden weergegeven in de daarvoor bestemde invoerformulieren. Wij gebruiken de door u verstrekte gegevens in overeenstemming met art. 6 lid 1 zin 1 lit.b DSGVO voor het afhandelen van contracten en het verwerken van vragen.
Als u hiermee akkoord gaat op grond van art. 1 zin 1 lit. Als u DSGVO hebt uitgegeven en ervoor hebt gekozen om een klantaccount te openen, zullen wij uw gegevens gebruiken om een klantaccount te openen.
Na beëindiging van het contract of verwijdering van het klantaccount worden uw gegevens beperkt tot verdere verwerking en verwijderd, tenzij u uitdrukkelijk hebt ingestemd met verder gebruik van de gegevens of wij ons het recht voorbehouden om de gegevens verder te gebruiken, is het wettelijk toegestaan waarover wij in deze verklaring informeren. Het verwijderen van een klantaccount kan op elk moment en kan door een bericht te sturen via het contactformulier.

3. Gegevensoverdracht

Om het contract uit te voeren in overeenstemming met art. 6 lid 1 zin 1 lit.b DSGVO, geven wij uw gegevens door aan het expeditiebedrijf aan wie de levering is besteld, als dit nodig is voor de levering van de bestelde goederen. Afhankelijk van welke betalingsdienstaanbieder u kiest, stuurt ›Wij verzamelen verzamelde betalingsgegevens door naar de voor de betaling verantwoordelijke instantie en eventueel door ons ingeschakelde dienstverleners naar de geselecteerde betalingsdienst. Gedeeltelijk geselecteerde betalingsdienstaanbieders verzamelen deze gegevens zelf zolang u daar een account aanmaakt. In dit geval moet u tijdens het bestelproces met de toegangsgegevens inloggen bij de betalingsdienstaanbieder. Het privacybeleid van de respectievelijke betalingsdienstaanbieders.

Wij maken gebruik van betalingsdienstaanbieders en expeditiedienstverleners die buiten de Europese Unie zijn gevestigd. De overdracht van persoonsgegevens aan deze bedrijven vindt alleen plaats in het kader van de noodzaak om het contract uit te voeren.

Hetzelfde geldt voor de overdracht van gegevens aan onze fabrikanten of groothandelaren in het geval dat zij de zending voor ons (een derde partij) overnemen.