Fakro-gordijnen

*Om de maat van accessoires goed te kunnen kiezen, is het noodzakelijk om de maat van het raam te kennen, deze staat vermeld op het typeplaatje op de raamvleugel.

Rolgordijnen FAKRO

Leef met kleuren...
De standaard rolgordijnen beschermen tegen het licht en kunnen tegelijkertijd een extra decoratie-element op de zolder zijn. Het rolgordijn vermindert de hoeveelheid binnenvallend licht, voegt stijl toe aan de kamer en dankzij het brede scala aan stofontwerpen (effen, patroon) kunt u het materiaal van het rolgordijn afstemmen op of contrasteren met de inrichting van elke kamer.

Koop nu

FAKRO verduisterende rolgordijnen

Nacht aan dag...
ARF Sunset- biedt een perfecte bescherming tegen het zonlicht en verzekert volledige verduistering van het interieur van de kamer.

ARF verduisteringsgordijnen zijn gemaakt van een elegant, decoratief materiaal. Ze hebben zijgeleiders die verduistering van het interieur van de kamer mogelijk maken. ARF verduisteringsrolgordijnen kunnen op elk punt boven het raam worden gestopt.

Koop nu

FAKRO jaloezieën

Licht in je handen...
De Venetiaanse AJP jaloezie is een populair dakraamaccessoire dat de hoeveelheid licht die de kamer binnenkomt kan regelen. Door de hoek van de lamellen te veranderen, kunnen we de richting van het zonlicht regelen en een unieke sfeer creëren.

De jaloezie beschermt tegen oververhitting en vormt een decoratief element. Zijdelingse aluminium rails zorgen voor een volledige schaduw van de kamer en maken het ook mogelijk om de vleugel te draaien met het rolgordijn naar beneden.

Koop nu

FAKRO plisségordijnen

Omring jezelf met schoonheid...
APS plisségordijn is een stijlvol en decoratief rolgordijn. Het zorgt voor een zacht, diffuus lichtniveau in de kamer, in kleuren die bij elk interieur passen.

Witte aluminium geleiders aan de zijkant bedekken de rand van het doek en beperken bovendien de hoeveelheid invallend zonlicht. De jaloezie kan op elk punt worden geplaatst.

Koop nu

FAKRO dakrolluiken

Ontdek oase...
Het externe rolluik zorgt voor totaal comfort bij het gebruik van de zolderruimte omdat het beschermt tegen oververhitting, volledige schaduw van de kamer mogelijk maakt, geluid van buitenaf vermindert en privacy garandeert door het raam volledig te bedekken.

Aan de buitenzijde geïnstalleerd, verbeteren rolluiken op zonnige dagen de bescherming tegen onaangenaam warmteverlies. Het binnenoppervlak van de aluminium lamellen is bedekt met een speciale coating, die de binnenkomende warmte beperkt.

Koop nu