Externe jaloezieën

Buitenjaloezieën op maat gemaakt met lamellen in de vorm van de letters Z en C

kies de soort

Externe jaloezieën

Gevelgordijnen - kenmerken

De geveljaloezieën hebben nog een ander belangrijk voordeel: hun constructie is identiek aan die van klassieke binnenjaloezieën. De structuur bestaat uit horizontaal geplaatste lamellen, dwz beweegbare lamellen, waarvan de hellingshoek kan worden gewijzigd afhankelijk van de intensiteit van het zonlicht en de hoek van inval. Zo hoeven de interieurs niet volledig verduisterd te worden en wordt er voor frisse lucht gezorgd. Ook in de winter, als de zon niet zo intens is en de lamellen altijd omhoog kunnen, kunnen de kamers goed verlicht worden. Hetzelfde geldt voor meer bewolkte dagen. De lichtintensiteit kan ook worden aangepast met behulp van de weerautomatisering die de stand van de zon meet en de lamellen aanstuurt. Diefstalwerende geveljaloezieën - als externe afscherming kan dit type zonwering ook antidiefstalfuncties uitvoeren. Het verlaagde pantser beschermt het interieur tegen inbraakpogingen, waardoor het moeilijk wordt om binnen te komen. De geveljaloezieën maken de kamers ook geluiddicht en beschermen tegen het geluid van buitenaf. Inbouwzonwering voor buiten

Montage van gevelzonwering

De geveljaloezieën zijn gemaakt van zeer hoogwaardige materialen, waardoor ze bestand zijn tegen weersinvloeden. Strips (lamellen) zijn gemaakt van geprofileerd aluminium in de vorm van de letter C of Z (optioneel). In combinatie met goed geselecteerde geleiders en schilden in de vorm van een plaatstalen of aluminium cassette met een ovale of vierkante dwarsdoorsnede, heeft het gevelluik een aanzienlijke invloed op de esthetiek van de gevel van het gebouw. De stroken zelf zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren en kunnen zonder problemen worden afgestemd op de kleur van de gevel. Ze zijn gemaakt van zeer duurzame materialen, bovendien thermisch gefixeerd, wat resulteert in weerstand tegen wisselende weersomstandigheden (sneeuw, sterke wind, vorst) en UV-stralen (geen vervagingseffect) kleur).
Gevelgordijnen op maat
Geveljaloezieën kunnen niet alleen worden geïnstalleerd in gebouwen die in aanbouw zijn, maar ook in kant-en-klare gebouwen. In afgewerkte gebouwen worden opbouw geveljaloezieën geplaatst, terwijl in gebouwen die in aanbouw zijn verzonken gevelzonweringen worden gebruikt. Inbouwjaloezieën zijn uitgerust met een cassette voor inbouwmontage met een uitsteeksel waardoor buitenbepleistering kan worden uitgevoerd; gemaakt van geëxtrudeerd aluminium.

Bij beide typen, inbouw- en opbouwjaloezieën, zijn polyester textielelementen thermisch gefixeerd en is de ladder extra verstevigd met Kevlar. Gaten in de lamellen
zijn omwikkeld om te voorkomen dat de tapes gaan schuren. Aantal standaard stripkleuren - 15; bovendien is het mogelijk om het in elke kleur uit het RAL-palet te lakken. De geveljaloezieën zijn voorzien van elektrische of handmatige aandrijving.

Gevelcalculator - bij het plaatsen van een bestelling in de Knall online winkel verschijnt de kostencalculator automatisch in de linker benedenhoek. Automatische gevelzonwering

Soorten gevelzonwering

De online winkel van Knall biedt geveljaloezieën aan in twee groepen: inbouw en opbouw. In beide gevallen worden bestellingen individueel voorbereid op de door de klant opgegeven maat. Bij het plaatsen van een bestelling wordt ook de kleurstelling geselecteerd.

Gevel-/opbouwzonwering in de vorm van C- of Z-lamellen
Met de C-blade-optie kan de aandrijving elektrisch of handmatig zijn; maximale breedte 4,5m, maximale hoogte 5m. Met de Z-blade-optie, alleen elektrische aandrijving; maximale breedte 4,5m, maximale hoogte 3m.

Extra informatie

Hoe te meten
Geveljaloezieën worden op individuele afmetingen vervaardigd, daarom kunnen ze worden gebruikt in verschillende projecten en in gebouwen met ramen met afwijkende afmetingen. Lees de instructies bij het meten om meetfouten te voorkomen.

Hoe kies je een kleur
De kleur van buitenjaloezieën, inclusief geveljaloezieën, komt overeen met de kleur van de gevel van het gebouw. In dit geval moet het geheel een samenhangend en esthetisch uiterlijk creëren. De kleurkeuze in het aanbod is zo gekozen dat het mogelijk is om voor verschillende gevels geveljaloezieën te kiezen.

Hoe te monteren
De gevelzonwering wordt aan de buitenzijde van het raam gemonteerd. Ze kunnen worden geïnstalleerd in bestaande (opbouw) of in aanbouw zijnde (inbouw) woningen. Montage-instructies zijn te vinden op het tabblad Montage-instructies. In het geval van buitenzonwering moet de installatie worden toevertrouwd aan een professioneel team; vooral in het geval van een groter aantal bestelde schilden en in gebouwen met meerdere verdiepingen.

Hoe schoon te maken
Het schoonmaken van de buitenkappen kunt u het beste overlaten aan een professioneel team dat beschikt over speciaal materieel en schoonmaakmiddelen. Dit is bijvoorbeeld nodig in gebouwen met meerdere verdiepingen, waar het moeilijk is om een hogedrukreiniger op hogere ramen te gebruiken. Daarnaast kan er een probleem ontstaan door zelf de ruimte tussen de lamellen goed schoon te maken.