Horren voor deuren

Horren voor deuren - Draai- en plisséhorren op maat gemaakt

Horren voor deuren

Deurhorren - Kenmerken

Deurhorren zijn praktische afdekkingen die, samen met raamhorren, huizen of appartementen beschermen tegen insecten. Bij stijgende temperaturen worden insecten bijzonder actief, vooral in de buurt van waterlichamen en groene gebieden. Mooi weer moedigt het openen van ramen en balkondeuren aan, maar uit angst voor insecten beperken velen het luchten van hun kamers. Praktische deurhorren vormen een barrière, zodat u zich op deze manier niet hoeft te beperken.

Met dit type klamboe zet je alle deuren wagenwijd open en geniet je van frisse lucht. De speciale gaasstructuur zorgt ervoor dat er geen insecten binnendringen, waardoor het comfort in huis toeneemt. Insecten dragen gevaarlijke bacteriën bij zich en kunnen allergieën veroorzaken. Horren zijn vrijwel 100% effectief, dus daar heeft u geen omkijken naar.

vliegenhor op maat

Horren - Kenmerken

Deurhorren voorkomen dat insecten kamers binnenkomen met kleine maasgaten van 1x1 mm. Gemaakt met dunne glasvezelkoorden en beschermd met een PVC-laag, zijn ze zon-, regen- en windbestendig. De aluminium profielen zijn lichtgewicht, bestand tegen beschadiging en corrosie, waardoor een langdurige functionaliteit wordt gegarandeerd. Goed afgestemd op de deuropening bieden deze op maat gemaakte vliegenhorren een effectieve bescherming.

Horren - Soorten

Horren kunnen balkon-, terras- en toegangsdeuren beschermen. In de Knall-winkel bieden we verschillende soorten aan:

  • Vleugeldeurhorren,
  • Geplooide deurhorren.

Vleugeldeurhorren openen in de tegenovergestelde richting van de echte deuren, voorzien van stevige scharnieren en een praktisch handvat. Plissédeurhorren besparen ruimte en werken zelfs bij grote deuropeningen (tot 4 meter). Het gaas vouwt zich op tot een accordeon en verbergt zich in het zijprofiel. Alle systemen belemmeren het gebruik van de deur niet; Met één beweging kan de vliegenhor worden geopend, opgerold of opgevouwen.

vliegenhor voor balkondeur

Horren - Beschikbare systemen

De aangeboden vliegenhorren zijn geschikt voor binnen- en buiteninstallatie. Praktische insectenwerende hoezen zijn geschikt voor montage in balkondeurkozijnen, terrassen, entrees en andere deuren. Samen met op maat gemaakte raamhorren vormen ze een barrière tegen insecten. Om de functionaliteit te behouden, wordt regelmatig reinigen met een zachte spons of doek aanbevolen.

Horren – Kleuren

De horren kunnen eruit zien als een integraal onderdeel van de deuren. Kies de kleur van de profielen zodat deze bij de rest past. Beschikbare kleuren zijn onder meer:

  • Antraciet,
  • Wit,
  • Bruin.

Er zijn ook houtimitatievarianten in notenhout en eikenhout verkrijgbaar. Kies de kleur van het gaas: grijs (bijna onzichtbaar) of zwart (minimaliseert de kans dat je per ongeluk tegen een gesloten vliegenhor loopt). Het brede kleurengamma maakt een eenvoudige aanpassing aan het deurbeslag mogelijk en biedt een effectieve bescherming tegen insecten.

Vliegenhor voor deuren

Horren zijn barrières tegen muggen en andere insecten, essentieel in Europa. Hoogwaardige producten, zoals die van Knall, maken gebruik van Europese componenten voor duurzaamheid en efficiëntie.

Deurhorren van Knall

Knall deurhorren beschermen tegen insecten en zorgen voor veiligheid en comfort. Ze voegen ook esthetische charme toe aan deuren en gevels, met verschillende patronen en kleuren beschikbaar.

vliegenhor met geplooide deur

Het kiezen van producten gemaakt van Europese componenten ondersteunt de lokale economie en minimaliseert de ecologische voetafdruk.

Installatie van een vliegenhor op de deur en samenvatting

Het zelf monteren van vliegenhorren op maat is eenvoudig. Knall biedt op maat gemaakte horren voor verschillende deurformaten en -vormen, waardoor een perfecte pasvorm wordt gegarandeerd. Deurhorren zijn praktisch, benadrukken het karakter en het comfort van een woning en weerspiegelen het ecologische bewustzijn. Knall biedt esthetische en duurzame vliegenhorren die aan individuele behoeften voldoen.

Extra informatie

Hoe te meten
Instructies voor het opmeten van ramen voor horren vindt u op het tabblad Meting. Een vliegenhor op maat garandeert een effectieve bescherming tegen insecten.

Hoe u een kleur kiest
Voor een esthetische uitstraling moet de kleur van het vliegenhor overeenkomen met het raamkozijn. Het gaas is gemaakt van glasvezel en is fijn en dun, waardoor het vrijwel onzichtbaar is.

Hoe installeren
Er zijn twee soorten vliegenhorren beschikbaar: ingelijst of geplooid. Montage-instructies vindt u op het tabblad Hoe te meten.

Hoe schoon te maken
Horren kunnen eenvoudig worden gedemonteerd en gereinigd met een hogedrukreiniger of spons. Tijdens gebruik met een vochtige doek/spons afvegen zonder te hard te drukken.