Horren voor ramen

Horren voor ramen – Op maat gemaakte rolhorren voor raamkozijnen en meer

Rolhorren voor ramen

Rolhorren voor ramen vormen een effectieve barrière tegen insecten en laten tegelijkertijd frisse lucht circuleren. Deze schermen zijn op maat gemaakt om perfect bij uw ramen te passen en zijn eenvoudig te installeren en te bedienen. Hun strakke ontwerp zorgt ervoor dat ze naadloos in uw interieur passen en zowel functionaliteit als stijl bieden.

Rolhorren voor ramen

Horren voor ramen

Horren - Kenmerken

Horren voorkomen dat insecten het huis binnendringen, een probleem waar we van het vroege voorjaar tot het late najaar mee te maken krijgen. Er zijn verschillende insecticiden verkrijgbaar, maar de meeste zijn chemisch en kunnen allergische reacties veroorzaken. Insectenschermen elimineren de noodzaak van chemicaliën door een fijnmazige barrière te bieden, zelfs tegen de kleinste insecten.

Horren voor ramen en deuren helpen de rust in huis te bewaren tijdens actieve insectenseizoenen. Ze zijn vooral handig voor woningen in de buurt van waterlichamen of groene gebieden. Insecten verstoren niet alleen, maar kunnen ook gevaarlijk zijn voor mensen met een allergie of ziektekiemen bij zich dragen. Het openen van ramen tijdens de warme maanden trekt insecten aan, maar horren verhinderen dat ze binnenkomen.

Horren hinderen het gebruik van ramen en deuren niet en zijn ontworpen met oog voor esthetiek. De hoge kwaliteit van de materialen en het kleurengamma zorgen ervoor dat ze passen bij zowel het interieur als de buitengevels.

Insectenhorren op maat

Typen en installatie van horren

Een insectenhor moet op maat worden gemaakt voor effectiviteit. De Knall-winkel biedt een meetgedeelte voor de juiste maatvoering. Horren zijn er in twee soorten: vliegenhor met frame en oprolbaar vliegenhor. Bij de ingelijste muggenhor wordt gebruik gemaakt van een speciale kraag of magneet, terwijl de oprolbare hor werkt als een raamgordijn met kettingmechanisme. Beide typen maken gebruik van een fijn muggengaas in een aluminium cassette en zijn geschikt voor diverse raamtypes.

De bescherming wordt geboden door een gaas met gaten van 1x1 mm, gemaakt van glasvezel gecoat met PVC, waardoor het bestand is tegen weersinvloeden en mechanische schade. Moderne schermen maken gebruik van duurzame aluminium profielen en zijn verkrijgbaar in kleuren die passen bij het ontwerp van het gebouw.

Horren voor verticale ramen

Insectengaassystemen

Beschikbare systemen in de Knall-winkel:

  • Ingelijst insectenhor voor ramen, eenvoudig te installeren met metalen platen. Maximale breedte 120cm, maximale hoogte 160cm.
  • Insectengaas voor deuren, passend op diverse deurtypes. Maximale breedte 140cm, maximale hoogte 260cm.

Extra informatie

Hoe te meten
Instructies voor het opmeten van ramen voor insectennetten vindt u hier . Een op maat gemaakt insectennet zorgt voor een effectieve bescherming.

Hoe u een kleur kiest
Zorg ervoor dat de netkleur overeenkomt met het raamkozijn voor een aangename uitstraling. Het fijne glasvezelgaas is vrijwel onzichtbaar.

Hoe installeren
Ingelijste of oprolbare horren kunnen onafhankelijk van elkaar worden geïnstalleerd. Instructies zijn hier beschikbaar.

Hoe schoon te maken
Ingelijste netten kunnen worden verwijderd en gereinigd met een zachte hogedrukreiniger of spons. Oprolbare schermen kunnen met een vochtige doek worden afgenomen, terwijl de cassette ze beschermt tegen vuil.