Deur klamboes

Deurklamboes zijn complexere klamboesystemen. We hebben opgerolde en geplooide klamboes, maar ook deurklamboes in Amerikaanse stijl op een frame dat opengaat als een deur.

Deur klamboes

Deurklamboes - Kenmerken

Deurmuggenhorren zijn ongelooflijk praktische afdekkingen die, samen met raamnetten, huizen of appartementen volledig beschermen tegen hardnekkige insecten. Met het begin van de lente en de stijgende temperaturen worden insecten bijzonder actief, vooral in de buurt van waterlichamen, bossen en andere groene gebieden (en ook in stedelijke gebieden). Mooi weer moedigt het openen van ramen en balkondeuren aan, maar uit angst voor een "invasie" van ongenode gasten beperken velen het verluchten van hun kamers (vooral 's avonds) tot het absolute minimum. Praktische deurhorren vormen voor hen een onoverkomelijke barrière. Hierdoor hoef je niet te kiezen tussen gesloten balkon- of terrasdeuren en het licht uitdoen.

Dankzij deze ongecompliceerde afdekking kunt u alle deuren wijd openzetten en genieten van een frisse bries van koele lucht. De speciale gaasstructuur zorgt ervoor dat geen enkele vlieg, mug of kleiner insect er doorheen kan dringen. Dit verhoogt het comfort van ontspanning thuis aanzienlijk, en niet alleen. Bedenk dat insecten veel gevaarlijke bacteriën met zich meedragen die gemakkelijk voedsel binnendringen, waar ongenode gasten terechtkomen. Nog iets: insectengif kan bij veel mensen allergieën veroorzaken. In ernstigere gevallen kan nauw contact met een bij of ander insect leiden tot een anafylactische shock, een levensbedreigende aandoening. Helaas komen veel mensen pas achter hun allergie nadat ze gestoken zijn. In plaats van risico's te nemen, kun je beter kiezen voor eenvoudige maar bewezen bescherming.

In tegenstelling tot chemische insecticiden en insectenwerende middelen zijn klamboes niet lastig voor de bewoners, noch gevaarlijk, en ze zijn bijna 100% effectief. Het is ook vermeldenswaard dat ze dankzij het dichte gaasweefsel functioneren als "stormdeuren" op winderige en regenachtige dagen.

deur klamboe op maat

Muskietennetten - Kenmerken

Hoe voorkomt een deurklamboe dat insecten de kamer binnenkomen? Het is eenvoudig: de gaasgaten zijn zo klein dat zelfs een klein insect er niet doorheen kan dringen. Hun afmetingen zijn 1x1 mm, dus we hebben het over bijna microscopisch kleine openingen.

Hoe werd zo’n dicht weefsel bereikt? Dit is te danken aan het gebruik van extreem dunne glasvezelkabels. U hoeft zich geen zorgen te maken over de sterkte van dit element: bij de deurmuskietennetten die in de Knall-winkel worden verkocht, is het gaas beschermd met een PVC-laag. Het gebruik van een beschermlaag vertaalt zich in een ongelooflijke duurzaamheid. Stralende zon, hevige regen, windstoten: geen van deze factoren schrikt deurmuskieten af.

De deurhorprofielen zijn gemaakt van aluminium. Dit vertaalt zich in een extreem laag gewicht (wat de installatie aanzienlijk vergemakkelijkt), weerstand tegen beschadiging en corrosie. Als gevolg hiervan zijn de hoezen die in de Knall-winkel worden verkocht ongelooflijk bestand tegen het verstrijken van de tijd. Zelfs na vele jaren zien ze er nog steeds aantrekkelijk uit en vervullen ze hun functie volledig.

Vermeldenswaard is dat een vliegengaas voor de deur alleen een effectieve barrière kan vormen en voorkomt dat insecten de kamer binnendringen als het goed is aangepast aan de afmetingen van de deuropening waarin het wordt geïnstalleerd. Met dit in het achterhoofd richten wij ons niet op universele, maar op specifieke oplossingen. De vliegenhorren die wij verkopen worden op maat gemaakt, volgens de richtlijnen die de Klant bij het plaatsen van een bestelling heeft opgegeven.

Muskietennetten - soorten

Horren kunnen balkon- en terrasdeuren beschermen, maar kunnen ook voor toegangsdeuren worden geïnstalleerd. In de Knall-winkel bieden we verschillende soorten deurafdekkingen aan, zodat elke klant de oplossing kan kiezen die het beste bij zijn behoeften past. Beschikbare systemen zijn onder meer:

  • Vleugeldeur klamboes,
  • Geplooide horren voor de deur.

De eerste van deze oplossingen werkt als een extra deur, die in de tegenovergestelde richting opent als de juiste deuren (in het geval van balkon- en terrasdeuren - buiten). Dit praktische klamboe, gebaseerd op aluminium profielen, is voorzien van stevige scharnieren en een praktisch handvat. Hierdoor werkt het uitstekend bij dagelijks gebruik.

balkondeur hor

Iedereen die ruimte wil besparen, zou moeten overwegen om een klamboe met plissédeur te installeren. Dit model werkt perfect bij zelfs zeer grote deuropeningen (tot 4 meter). Dat is te danken aan het doordachte vouwsysteem: bij het openen vouwt het gaas zich op tot een accordeon en gaat volledig schuil in het zijprofiel. De lage drempel belemmert de doorgang op geen enkele wijze.

Alle aangeboden deurhorrensystemen belemmeren het gebruik van deuren niet. De hoezen beschermen waar nodig tegen insecten, terwijl wanneer de gebruiker door de deuropening wil, de klamboe met één beweging kan worden geopend, opgerold of opgevouwen.