Buitenzonwering FAKRO AMZ

* Om de maat van accessoires goed te kunnen kiezen, is het noodzakelijk om de maat van het raam te kennen, deze staat vermeld op het typeplaatje op de raamvleugel.

Het buitenzonweringscherm beschermt tot 8 keer effectiever tegen hitte dan het binnenverduisterende rolgordijn.

Buitenzonwering FAKRO AMZ

FAKRO Voortenten

Even uitrusten in de schaduw...
De buitenzonwering beschermt optimaal tegen oververhitting en biedt tegelijkertijd doorkijk naar buiten. Fakro buitenzonwering reflecteert zonnestralen voordat ze het glas bereiken en beschermt zo tegen warmteophoping op zonnige dagen, verlicht de ogen en beschermt tegen de schadelijke effecten van sterk gereflecteerd licht, wat vooral belangrijk is bij het werken met computers.

De buitenzonwering AMZ is gemaakt van duurzaam, weerbestendig glasvezeldoek. Het doek is op rollen gemonteerd, veerbelast en gemonteerd in een aluminium behuizing die aan de bovenkant van het raam is geïnstalleerd. Dit maakt een eenvoudige bediening van de jaloezie mogelijk en maakt het mogelijk om een breder doek te gebruiken, waardoor extra bescherming tegen lichtinval wordt geboden. Om de jaloezie te bedienen wordt een stang van 80 cm lang meegeleverd. Er is ook een hengel ZSZ verkrijgbaar van 150 cm lang.

kenmerk:

  • de beste bescherming tegen de hitte,
  • effectieve schaduw van de kamer terwijl er toch wat licht binnenvalt,
  • comfortabel gebruik - we kunnen het raam een hele zomer bedekken zonder het elke dag op en neer te hoeven rollen,
  • eenvoudige installatie – we installeren het rolgordijn van binnenuit (vier schroeven losdraaien en opnieuw vastschroeven in dezelfde gaten),
  • bescherming tegen schadelijke UV-straling, bij gebruik bij regenachtig weer, vermindert het geluid van regen en hagel.

FAKRO AMZ buitenzonwering

* Alle producten van VELUX en FAKRO zijn 100% echt

Als u uw dakraam opent, vindt u een typeplaatje aan de bovenzijde van het raam aan de rechter- of linkerkant.