Scherm rolgordijnen

Outdoor horren op maat , traditioneel STANDAARD en met de functie van klamboes PREMIUM ZIP:

kies de soort

Scherm rolgordijnen

Rolluiken van het schermtype

Screen buitenjaloezieën zijn een van de modernste oplossingen in de groep van buitenjaloezieën. Innovatie is gebaseerd op de materialen die worden gebruikt in het productieproces. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren kunt u kiezen voor een afdekking zonder doorschijnen, maar u kunt er ook voor kiezen waarbij het sluiterpantser de zonnestralen niet volledig blokkeert. Tot nu toe verduisterden externe jaloezieën het interieur volledig en was er geen keuze om licht door dit type afdekking te laten. De screen-rolgordijnen zijn gemaakt van een bijzonder hoogwaardig materiaal dat lijkt op een fijn gaas. Het materiaal dat het raamoppervlak zelf bedekt, is een combinatie van glasvezels en PVC-kunststof. De profielen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit aluminiumplaat. Het innovatieve materiaal van het pantser heeft een meetbare invloed op het comfort van het verblijf in de kamers terwijl de jaloezie is neergelaten. Ten eerste creëert het rolgordijn van het schermtype, net als bij elke aan de buitenzijde gemonteerde afdekking, een barrière tegen de zon en voorkomt direct contact van de zonnestralen met het glas. Hierdoor wordt het ook wel "thermisch scherm" genoemd. Tegelijkertijd verduistert het scherm het interieur niet volledig dankzij het pantsergaas. U kunt gebruik maken van het daglicht zonder dat u kunstlicht nodig heeft. Dit is vooral belangrijk wanneer u met een computer werkt of tv kijkt - zelfs en zwak zonlicht is niet zo schadelijk voor het menselijk oog. Daarom zijn screen-rolluiken niet alleen perfect in woonhuizen, maar ook in kantoorgebouwen.

Schermrolluiken op maat

Functionaliteit van rolluiken van het externe schermtype

De functionaliteit van de screen-rolluiken hangt nauw samen met het hoogwaardige materiaal waaruit ze zijn vervaardigd. Door de kleine openingen houdt het rolluik in neergelaten toestand het natuurlijke licht niet tegen, maar biedt toch een uitstekende bescherming tegen opwarming. Tegelijkertijd heeft het scherm als extern schild ook de eigenschap om te voorkomen dat warmte uit het gebouw ontsnapt. Als het buiten koud wordt, verliest het gebouw de meeste warmte via de ramen; een barrière in de vorm van een rolluik vermindert warmteverliezen en beïnvloedt zo de economie van het gebouw. Daarom worden dit type rolluiken gretig toegepast in de moderne bouw van energiezuinige woningen. Met de schermen kunt u profiteren van natuurlijk licht, wat het comfort van het verblijf in de kamers na het verlaten ervan beïnvloedt. Daarnaast functioneert het hortype rolluiknet ook als klamboe. Het openen van de ramen veroorzaakt geen ongewenste insecten thuis of op kantoor. Als het rolgordijn naar beneden is, kunt u de ramen open laten en het licht aandoen als het buiten donker wordt, zonder dat u bang hoeft te zijn dat dit hinderlijke insecten aantrekt. Het schermgaas is ook een geweldige bescherming tegen stof en vuil. Vuil dat zich op meubels of andere apparatuur afzet, dringt niet naar binnen. Dit maakt het makkelijker om ze af te stemmen op de uitstraling van de gevel. Hierdoor kenmerkt de woning of het kantoorgebouw zich door een esthetische uitstraling en 'harmonie' met de omgeving.

horren voor verticale ramen

Installatie van rolluiken van het externe schermtype

Schermrolluiken kunnen niet alleen worden geïnstalleerd in huizen die in aanbouw zijn, maar ook in huizen die al in gebruik zijn. Dit moet worden toevertrouwd aan een professioneel team. De screenrolluiken worden automatisch aangestuurd; In de Knall-winkel bieden we Selve-motoren en gerenommeerde Somfy-aandrijvingen aan. U kunt ook automatische schemersensoren, tijdsturing of een besturingssysteem geïntegreerd met domotica (slimme woningen) installeren. Screen-jaloezieën kunnen worden bediend met een afstandsbediening of een schakelaar. Het is ook mogelijk om rolluiken in groepen te combineren en een aandrijving te installeren die is uitgerust met een obstakeldetectiesensor. Screen-rolluiken zijn verkrijgbaar in twee groepen: HEROAL STANDARD en HEROAL ZIP. HEROAL STANDARD is een klassiek rolgordijn voor buiten. Het wordt verondersteld in een gebouw in de bouwfase of in een bestaand gebouw. Het gaas laat licht door; het werkt ook als een klamboe en is een barrière tegen stof en vuil. Vervaardigd in de maat die bij de bestelling is opgegeven; het kan ook worden aangepast aan grote beglazing. HEROAL ZIP is de PREMIUM-versie van screenrolluiken. Kenmerkend zijn de in het doek geïntegreerde zijgeleiders. De technologie van de ritssluiting zorgt voor de perfecte spanning van het rolluik; tegelijkertijd is dit type scherm zeer goed bestand tegen windvlagen - tot 145 km/u. In beide groepen kunt u verschillende kleurvarianten kiezen.
Aanvullende informatie:
Instructies voor het opmeten van ramen bij het bestellen van hor-rolgordijnen vindt u op het tabblad meten. Hoe een kleur te kiezen - De kleuren van externe rolgordijnen, inclusief rolgordijnen, moeten worden afgestemd op de kleur van de gevel van het gebouw. De indeling van het kleurenpalet is zo samengesteld dat de kleur van zowel het gaas als de accessoires goed kan worden afgestemd op het gebouwontwerp. Hoe te monteren - De installatie van screenrolluiken in een nieuwbouw kan door een extern bedrijf of door de koper worden uitgevoerd. De instructies zijn te vinden in montage-instructies.