Veranda luifels

Het VERANDA-systeem is uitgerust met een doekspansysteem dat de doekspanning zelfs op grote oppervlakken behoudt. De constructie-elementen van het rolluik (cassette, geleiders, onderbalk) zijn gemaakt van geëxtrudeerd aluminium en gepoedercoat, wat het oppervlak beschermt tegen de effecten van UV-straling en andere atmosferische factoren. Hierdoor kan het product zowel binnen als buiten het gebouw worden gebruikt. VERANDA is uitsluitend verkrijgbaar met elektrische bediening.

Horizontale luifels

Horizontale luifels zijn een uitstekende keuze voor diegenen die zowel functionaliteit als esthetische aantrekkingskracht willen combineren in hun buiten- of binnenruimtes. Deze luifels bieden superieure bescherming tegen de zon, verminderen hitte en verblinding, waardoor uw woon- of commerciële ruimtes comfortabeler en energiezuiniger worden. Ze kunnen in verschillende omgevingen worden gebruikt, zoals patio's, terrassen en zelfs ramen. Bekijk meer:

Horizontale luifels

Veranda luifels

Kenmerken van verandazonweringen

Verandaluifels zijn een soort dakluifel. Ze beschermen tegen de zon dakramen, lichtdoorlatende daken, wintertuinen en allerlei glazen bijgebouwen, die bedekt zijn met een vlak of hellend oppervlak.

Wintertuinkamers zijn een zeer goede manier om extra ruimte voor ontspanning te verkrijgen, door het huis soepel met de tuin te verbinden. Deze ruimte is niet alleen een extra plek om te ontspannen, maar ook een effectieve architectonische procedure waarmee u het hele jaar door een originele en groene plek kunt creëren. Heel vaak missen we tijdens de koude maanden het weelderige groen van de lente. De glazen wintertuin kan een oase van groen en ontspanning zijn. Daarnaast kun je er ook meer exotische planten in kweken.

Door de beglazing moet zo'n ruimte echter zorgvuldig worden beschermd tegen de zon. Terwijl het in de winter aangenaam warm is, wordt de binnentemperatuur in het late voorjaar en de zomer ondraaglijk. Zo'n plek kan niet op een kas lijken. Aangenomen wordt dat het bedoeld is om te dienen als ontspanning en dat het er niet heet in kan zijn. De ideale oplossing is het gebruik van Veranda textielrolgordijnen, die effectief het volledige dakoppervlak verduisteren en er tegelijkertijd zeer stijlvol en esthetisch uitzien. Veranda textieljaloezieën worden gebruikt om grote en vlakke oppervlakken (horizontaal en diagonaal) te verduisteren. Veranda op het dak

Kenmerken van verandazonweringen

De Veranda buitenzonwering beschermt het dakoppervlak en zorgt voor een aangename temperatuur in de kamer. Airco's worden vaak in veranda's geïnstalleerd en een dergelijke luifel vermindert het verbruik van airconditioning en dus ook de energiekosten.

Energiebesparing is dan ook één van de belangrijkste voordelen van de Veranda zonwering. De interieurs van het type wintertuin zijn zeer indrukwekkend - zowel van buiten als van binnen gezien. Ze hebben echter wel airconditioning nodig, vooral wanneer de klimaatverandering de zomers erg heet maakt en de hoge temperaturen tot laat op de dag aanhouden.
in de herfst. De horizontale dakbedekking beschermt effectief tegen oververhitting en vermindert zo de noodzaak om de airconditioning te starten.

Een heel belangrijk voordeel is ook de hoge kwaliteit en functionaliteit van de verandazonwering. Structurele elementen zoals: de cassette, geleiders en de onderbalk zijn gemaakt van geëxtrudeerd aluminium en gepoedercoat, waardoor hun oppervlak beschermd is tegen de schadelijke effecten van UV-straling en de effecten van factoren zoals regen of wind. Dit resulteert in een langdurig behoud van de esthetiek van de hoes. De stof zelf wordt ook gekenmerkt door een hoge kwaliteit die de duurzaamheid garandeert, en een speciaal spansysteem zorgt ervoor dat de stof op vlakke en schuine oppervlakken kan werken.

De Veranda-zonwering is een combinatie van effectieve zonwering van glazen ruimtes met een eenvoudige en esthetische structuur. glazen dak systeem

Soorten

Veranda-zonweringen die in de Knall-winkel worden aangeboden, kunnen binnen en buiten wintertuinen worden geïnstalleerd; de bediening is puur elektrisch. Het product is voorzien van speciale aluminium montagebeugels voor een snelle en eenvoudige montage.

Luifels kunnen grote oppervlakken van glazen daken bedekken, modulaire installatie is ook mogelijk. Het ingebouwde doekspansysteem behoudt ook bij een groot oppervlak zijn spanning, waardoor de ontwikkelde zonwering zijn esthetiek niet verliest. De cassette staat horizontaal, maar het systeem werkt onder elke hellingshoek. De gehele constructie is gemaakt van hoogwaardig aluminium, bestand tegen weersomstandigheden en het kleurenpalet van de stoffen is uitgebreid. Hiermee kunt u de afdekking kiezen op basis van de kleur van de gevel (indien de luifel buiten wordt geplaatst) of op de stijl van het decor (indien de luifel binnen wordt gemonteerd), en zo een smaakvolle uitstraling van gebouw of interieur behouden.

Het product is uitgerust met de mogelijkheid om gebruik te maken van weerautomatisering waarmee u de hoeveelheid invallend licht kunt regelen.

Extra informatie

Hoe te meten
Verandaschermen worden gebruikt ter bescherming van glazen daken, dakramen etc. Ze worden in specifieke maten geproduceerd. U kunt ze echter modulair combineren en zo het bijbehorende oppervlak bedekken.

Hoe kies je een kleur
Verandaschermen worden bijvoorbeeld gebruikt in zogenaamde wintertuinen, waarvan de glazen daken effectief moeten worden beschermd tegen de zon. Vanwege de functie die ze moeten vervullen, is hun kleur zo gekozen dat ze zowel harmoniëren met de kleur van de gevel van het gebouw als met de stijl van het interieur van de kamer, die moeten beschermen tegen de zon.

Hoe te monteren
Aangezien verandazonweringen glazen oppervlakken bedekken, is het beter om een professioneel bedrijf de opdracht te geven om ze te installeren. Ga voor zelfmontage-instructies naar het tabblad Montage-instructies op onze site.

Hoe schoon te maken
Veranda-luifels zijn een specifiek type afdekkingen die zijn ontworpen om glazen daken te bedekken die aan de binnen- of buitenzijde zijn geïnstalleerd. Vanwege het feit dat ze schoon worden gehouden, is het beter om een bedrijf in te schakelen dat er professioneel mee omgaat.