Elektrische gordijnroedes

Van zeer stille werking, soft start en stop, tot de geheugenfunctie, stoppen op weerstand en starten door aan het gordijn te trekken.
KNALL zorgt bij elk gebruik voor een buitengewone ervaring.

kies de soort

Elektrische gordijnroedes

Elektrische gordijnrails - producteigenschappen

Elektrische gordijnrails zijn een product dat voldoet aan de eisen van moderne interieurafwerkingsmethoden: ze combineren een smaakvolle uitstraling met gebruiksgemak. De gordijnroede zelf is een essentieel element wanneer ramen moeten worden afgedekt met decoratieve gordijnen. In de moderne bouw worden ramen ontworpen in grotere, vaak niet-standaard maten. Bovendien kan beglazing hele wanden vormen. De ontwerpen omvatten ook vensters met niet-standaard vormen. Elektrische gordijnrails zijn perfect voor grote ramen, wanneer zowel de grootte als het resulterende gewicht van de gordijnstof goed moet worden ondersteund. Bovendien kunnen elektrische gordijnrails de vorm van een boog hebben, waardoor u de ramen die glazen wanden vormen kunt bedekken.

Grote beglazing verlicht het interieur mooi, waardoor het ruimer en vol licht wordt. De interieurs worden echter snel warm en zijn van buiten goed zichtbaar (vooral als het licht binnen brandt). Daarom is het de moeite waard om voor intimiteit en comfort te zorgen. Siergordijnen, die ook dienst doen als gordijn, moeten op de juiste manier worden opgespeld. Ze moeten ook gemakkelijk glijden en glijden. Het is niet moeilijk om met kleinere delen van de stof te werken. In ruimere interieurs of in kamers, die bijvoorbeeld de keuken met de woonkamer verbinden, wordt het oppervlak van de gordijnstof groot en daardoor ook zwaar.

Elektrische gordijnrails houden een groot deel van het gordijn vast en maken het gemakkelijker om te schuiven. De elektrische aandrijving is stil en eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening. Het mechanisme is praktisch onzichtbaar, dus het zal de esthetiek van het geheel niet verstoren.

Voordelen van elektrische gordijnrails

Elektrische gordijnrails vergemakkelijken het dagelijkse gebruik van gordijnen en siergordijnen. De elektrische aandrijving waarmee ze zijn uitgerust, wordt bediend met een afstandsbediening, via apps of handmatig in geval van nood. Toepassingen voor het automatisch aansturen van gordijnroedes zijn: Google Assistant, Android, IOS en Alexa Amazon. Deze oplossing sluit aan bij de algemene uitgangspunten van de zogenaamde "Smart homes". Deze oplossingen zijn ontworpen om het gebruik van huishoudelijke apparaten te vergemakkelijken.

Elektrische gordijnrails zijn zo ontworpen dat ze zowel in een recht stuk als in een bocht gemonteerd kunnen worden. Op deze manier wordt het hele interieur esthetisch bedekt. Deze oplossing werkt niet alleen heel goed in woonhuizen, maar ook in hotels en vergaderzalen.

Een gordijnroede is een onmisbaar onderdeel van decoratieve gordijnen. De keuze aan gordijnstoffen is uitgebreid zodat ze ook als gordijn kunnen functioneren. Dikkere en niet-transparante stoffen zullen het interieur verduisteren en volledig afschermen van het zicht van buitenaf. Lichte en transparante materialen als gordijnen bedekken de kamer, maar laten tegelijkertijd natuurlijk licht binnen. Met elektrische gordijnrails kunt u twee rijen afdekkingen aansturen. Zo is het mogelijk om de ramen af te dekken met gordijnen en gordijnen en deze in beide lagen aan te sturen door middel van een elektrische aandrijving.

Feierge elektrische gordijnrails aandrijving is voorzien van de zogenaamde "Soft start/stop". Dit betekent dat bij het starten, maar vooral bij het stoppen, de stof stilstaat zonder het effect van lelijk schommelen. Dit is vooral belangrijk bij grotere gordijnen. Bovendien stopt het systeem de jaloezie wanneer deze een obstakel tegenkomt; het systeem kan opnieuw worden gestart door aan de stof te trekken. De intelligente begrenzer heeft een geheugenfunctie, dus handmatig instellen is niet nodig. De gehele aandrijving bevindt zich op een onzichtbare plek en tast de esthetische uitstraling van het geheel niet aan. Bovendien is hij erg stil, wat het gebruikscomfort nog verder verhoogt.

De installatie van het apparaat is heel eenvoudig. De geleider is gemaakt van aluminium. Het elektrische gordijnrailsysteem is op maat te bestellen. De maximale lengte is 2 meter; als de gordijnroede langer moet zijn, moeten de elementen worden samengevoegd, wat het montagegemak en de kwaliteit van de werking van het apparaat niet beïnvloedt.

Elektrische gordijnrails zijn in de eerste plaats een gemak. De aandrijving start het doek probleemloos, zelfs bij het verplaatsen van grote oppervlakken. De stof is netjes geordend en netjes vastgespeld. Ook is het geen probleem om hem op de boeg te plaatsen. Het beheersen van de dubbele laag stof maakt het mogelijk om zowel de decoratieve functies van gordijnen als gordijnen te gebruiken. Hierdoor is de elektrische gordijnrail niet alleen een gemak, maar ook geen beperking in de interieurdecoratie, als er gordijnen en gordijnen in de kamers moeten verschijnen. Siergordijnen geven het interieur een warme sfeer. Ze verwarmen minimalistische kamers. Ze brengen ook een unieke sfeer in zeer ruime kamers. Ze zijn genaaid van natuurlijke stoffen en behouden hun esthetische uiterlijk lang en sluiten tegelijkertijd aan bij ecologische trends in interieurontwerp.

Knall elektrische gordijnrails

De elektrische gordijnrails die in onze online winkel worden aangeboden, zijn het KNALL-model uitgerust met de Feierge elektrische aandrijving. De gordijnaandrijving is uitgerust met een ontvanger die compatibel is met alle KNALL-zenders. De gordijnen kunnen afzonderlijk of in groepen worden aangestuurd. De productspecificatie bevat een korte film met installatie-instructies voor de elektrische gordijnroede. Er is ook een filmpje waarin de juiste werking van het gordijn met een elektrische gordijnroede te zien is.

Bij het plaatsen van bestellingen in de online winkel van Knall vult u de aangegeven parameters in en voegt u het product toe aan het winkelmandje. Het orderbedrag wordt weergegeven onder de foto. In de keuzevakjes naast de vraagtekens (rechterbovenhoek) staan tips om je te helpen bij het online bestellen.