FAQ

Terras luifels

De perfecte oplossing voor het creëren van schaduw op terrassen. Hun solide constructie en duurzame materialen bieden bescherming tegen de zon en lichte regenval. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, vaak uitgerust met automatische uit- en intrekmechanismen en passen zich aan verschillende architecturale stijlen aan.

Veranda luifels

Speciaal ontworpen voor gebruik op veranda's en overdekte terrassen. Ze worden vervangen door duurzaamheid en weerstand tegen weersomstandigheden. Hun ontwerp maakt volledig gebruik van de buitenruimte mogelijk, waardoor een aangename schaduw en bescherming tegen regen ontstaat.

Balkonluifels

Ideaal voor appartementen met balkon. Ze bieden schaduw en privacy zonder veel ruimte in beslag te nemen. Ze zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken, en dankzij de verscheidenheid aan kleuren en patronen kunt u ze aanpassen aan elke balkonstijl.

Luifels aan de zijkant

Ze bieden extra bescherming tegen de zon en wind op het terras of balkon. Ze zijn perfect voor het creëren van een intieme buitenruimte. Eenvoudig te gebruiken, ze kunnen snel worden uitgevouwen of verborgen wanneer ze niet nodig zijn.

Raamzonwering FAKRO

Ze worden vaak horrengordijnen genoemd en worden direct boven de ramen gemonteerd en het interieur beschermen tegen overmatige hitte en zonlicht. Hun elegante ontwerp wordt gecombineerd met functionaliteit, waardoor de beperking om airconditioning te gebruiken op warme dagen wordt verminderd.

Externe jaloezieën

Buitenzonwering, die niet alleen een praktisch maar ook een esthetisch element van de gevel is. Ze bieden uitstekende controle over zonlicht en warmte-isolatie, waardoor de energie-efficiëntie van het gebouw werkt.

Rolluiken

Ze bieden bescherming tegen zon, regen en zelfs geluid. Verhoog de privacy en veiligheid. Ze zijn verkrijgbaar in vele stijlen en kleuren, zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen uitgerust worden met automatische besturingssystemen.

Pergola's

Perfect voor het creëren van een stijlvolle, overdekte ruimte in de tuin of op het terras. Pergola's zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook elegantie toe aan elke buitenruimte omdat u klimplanten kunt laten groeien voor extra schaduw en decoratie.

Jaloezieën op het dak

Ze zijn speciaal ontworpen voor dakramen en beschermende effectieve tegen de zon en zorgen voor thermische isolatie. Hun verscheidenheid aan kleuren en patronen zorgt voor een harmonieuze integratie in elk interieur.