FAKRO

*Om de maat van accessoires goed te kunnen kiezen, is het noodzakelijk om de maat van het raam te kennen, deze staat vermeld op het typeplaatje op de raamvleugel

kies de soort

FAKRO dakluifels

De buitenzonwering beschermt optimaal tegen oververhitting en biedt tegelijkertijd doorkijk naar buiten. Fakro buitenzonwering reflecteert zonnestralen voordat ze het glas bereiken en beschermt zo tegen warmteophoping op zonnige dagen, verlicht de ogen en beschermt tegen de schadelijke effecten van sterk gereflecteerd licht, wat vooral belangrijk is bij het werken met computers.

Koop nu

FAKRO dakrolluiken

Ontdek oase...
Het externe rolluik zorgt voor totaal comfort bij het gebruik van de zolderruimte omdat het beschermt tegen oververhitting, volledige schaduw van de kamer mogelijk maakt, geluid van buitenaf vermindert en privacy garandeert door het raam volledig te bedekken.

Aan de buitenzijde geïnstalleerd, verbeteren rolluiken op zonnige dagen de bescherming tegen onaangenaam warmteverlies. Het binnenoppervlak van de aluminium lamellen is bedekt met een speciale coating, die de binnenkomende warmte beperkt.

Koop nu

FAKRO jaloezieën

Licht in je handen...
De Venetiaanse AJP jaloezie is een populair dakraamaccessoire dat de hoeveelheid licht die de kamer binnenkomt kan regelen. Door de hoek van de lamellen te veranderen, kunnen we de richting van het zonlicht regelen en een unieke sfeer creëren.

De jaloezie beschermt tegen oververhitting en vormt een decoratief element. Zijdelingse aluminium rails zorgen voor een volledige schaduw van de kamer en maken het ook mogelijk om de vleugel te draaien met het rolgordijn naar beneden.

Koop nu

FAKRO verduisterende rolgordijnen

Nacht aan dag...
ARF Sunset- biedt een perfecte bescherming tegen het zonlicht en verzekert volledige verduistering van het interieur van de kamer.

ARF verduisteringsgordijnen zijn gemaakt van een elegant, decoratief materiaal. Ze hebben zijgeleiders die verduistering van het interieur van de kamer mogelijk maken. ARF verduisteringsrolgordijnen kunnen op elk punt boven het raam worden gestopt.

Koop nu

Rolgordijnen FAKRO

Leef met kleuren...
De standaard rolgordijnen beschermen tegen het licht en kunnen tegelijkertijd een extra decoratie-element op de zolder zijn. Het rolgordijn vermindert de hoeveelheid binnenvallend licht, voegt stijl toe aan de kamer en dankzij het brede scala aan stofontwerpen (effen, patroon) kunt u het materiaal van het rolgordijn afstemmen op of contrasteren met de inrichting van elke kamer.

Koop nu

FAKRO plisségordijnen

Omring jezelf met schoonheid...
APS plisségordijn is een stijlvol en decoratief rolgordijn. Het zorgt voor een zacht, diffuus lichtniveau in de kamer, in kleuren die bij elk interieur passen.

Witte aluminium geleiders aan de zijkant bedekken de rand van het doek en beperken bovendien de hoeveelheid invallend zonlicht. De jaloezie kan op elk punt worden geplaatst.

Koop nu

IEDER VAN ONS KAN EEN DIRECTEUR VAN LICHT WORDEN
Met accessoires kunt u de hoeveelheid en intensiteit van het licht dat de kamer binnenvalt regelen. Hierdoor kunt u volledige duisternis bereiken, zelfs op een zonnige dag. Ze kunnen bovendien beschermen tegen de schadelijke invloed van computerschermreflecties. * Alle FAKRO-producten zijn 100% origineel

FAKRO dakrolgordijnen zijn een effectieve bescherming van de zolder tegen de zon, wat helpt om een comfortabele temperatuur in de kamers te behouden. Thuis is het vaak een ruimte met daarin: een slaapkamer, een kinderkamer, een badkamer, een kleedkamer, kamers waar de bewoners 's morgens, en dan 's middags en 's avonds verblijven. De ruimte voor ontspanning, op hun beurt, creëren appartementen op de zolder vaak een open ruimte, die soms ook door de eigenaar wordt gebruikt voor werk. Bij Knall zijn de originele FAKRO rolgordijnen verkrijgbaar, die geschikt zijn voor alle typen Fakro dakramen.

In het assortiment raambekleding zijn beschikbaar: binnen: Sierrolgordijnen (ARP, ARP elektrisch, ARS eco) Gegomde verduisterende rolgordijnen die 100% verduisteren (ARF, elektrisch ARF) Rolluiken (AJP, AJP elektrisch) Plissérolgordijnen ( APF, APS) Extern: Luifels (AMZ handmatig, AMZ handmatig NIEUW, AMZ elektrisch, AMZ solar) Rolluiken (ARZ -H handmatig, ARZ Z - electric wave, ARZ solar)

55x78 55x98 66x98 66x118 66x140 78x98 78x118 78x140 78x160 94x118 94x140 114x118 114x140 134x98